• Verpakt in luxe cadeauverpakking
  • Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • Meerdere bezorgadressen opgeven
  • +31(0)23 205 2661

Online kerstborrel pakketten


Trap de feestdagen feestelijk af samen met collega’s, met een kerstborrel pakket voor thuis! Op deze pagina vertellen we je graag meer over de mogelijkheden en geven we je handige tips voor een digitale kerstborrel.

Online kerstborrel organiseren

Dit jaar zal een grote kerstborrel op kantoor helaas nog lastig zijn. Maar gelukkig kan een online kerstborrel altijd doorgaan! Met onze speciale kerstborrel pakketten maak je er een bijzonder feestelijk moment van samen met jouw collega’s. Zo kan je onder het genot van een hapje en drankje samen het jaar feestelijk afsluiten.

Digitale kerstborrel ideeën

Hapjes en drankjes? Check! De basis staat nu voor een gezellige online kerstborrel thuis. We helpen je daarnaast met onze digitale kerstborrel ideeën:

Organiseer een online kerstquiz, in bijvoorbeeld Kahoot! zodat iedereen kan meedoen en strijden om de winst. En met het thema kerst kan je alle kanten op: van kerstmuziek tot leuke weetjes.
Spreek een dresscode af: ga je bijvoorbeeld voor foute kersttruien, of glitter en glamour?
Een ander leuk idee is een kerstbingo! Bedenk wat leuke opdrachten, deel de bingokaarten online met collega’s, wat foute kerstcadeaus - en klaar ben je!

Over onze kerstborrel pakketten

We hebben voor elk wat wils in onze kerstborrel pakketten! Ze springen er direct uit met een feestelijke uitstraling en verrassende producten. Wat dacht je bijvoorbeeld van Merry Crispmas chips? Merry Poppin' Christmas popcorn? Of Jopen Witte Kerst speciaalbier? Of ga je voor een alcoholvrij borrelpakket? Je hoort het al, met onze pakketten kan je alle kanten op.

Kerstborrel pakket personeel laten bezorgen

Bestel een kerstborrel pakket online op onze website en laat ze direct bezorgen bij collega’s thuis. Hiermee bespaar je zelf niet alleen veel tijd en geregel, het is ook een gemak voor de ontvanger wanneer een kerstpakket thuis bezorgd wordt. Heb je een groot aantal adressen? Geen probleem! Lever in dit geval een adressenbestand aan bij ons, wij ontzorgen je dan helemaal.

Personaliseren kerstborrel pakket

Wist je dat het ook mogelijk is om een kerstborrel pakket te personaliseren? Dit kan op verschillende manieren:

We bieden je de mogelijkheid om een pakket te versturen vanuit de naam van jouw bedrijf, zonder verwijzing naar Charles. Zo lijkt het of jij het pakket persoonlijk hebt verpakt en verstuurd! Je kan een pakket een gepersonaliseerd kaartje of een brief toevoegen, voor een extra persoonlijke noot. Wil je iets speciaals toevoegen aan een pakket? Neem dan contact met ons op, we kijken graag met je naar de mogelijkheden.