• Verpakt in luxe cadeauverpakking
  • Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • Meerdere bezorgadressen opgeven
  • +31(0)23 205 2661

Verras de thuiswerkers met een heerlijk cadeaupakket

Meer thuiswerken is een blijvende verandering na Corona, gezien de voordelen die veel mensen nu ervaren.

Maar thuiswerken zorgt ook voor uitdagingen. Hoe zorg je nu dat je verbonden blijft, ook al zit je allemaal op een andere locatie? Hoe combineer je werk en privé? Hoe blijf je goed samenwerken? Hoe kan je waardering laten zien? = Bedank thuiswerkers, met een speciaal thuiswerkpakket van Charles!

Thuiswerkers bedanken? Verras met een thuiswerkpakket

Al onze thuiswerkpakketen hebben we met zorg samengesteld. Elk pakket is anders, maar ze hebben één ding gemeen: al jouw collega’s zullen zeker enthousiast zijn wanneer ze een pakket thuis ontvangen! We vertellen je hieronder meer over de inhoud van onze online
thuiswerkpakketten:

- Cadeau pakketten met verschillende dranken zoals speciaalbier, cava, wijn, likeur, fruitsappen en meer.

- Inclusief de lekkerste borrelhapjes en toebehoren zoals Italiaanse olijven, spicy hummus dip, patatas fritas, Hollandse kaas en mosterd, diverse tapenades, knapperige toastjes, aïolli, borrelnootjes, worst, luxe crackers, olijfolie in fles, pasta’s en meer.

- Naast de lekkerste hapjes en drankjes maken we onze thuiswerk attenties compleet met toevoegingen zoals een borrelplank, glazensets en andere accessoires.

Een thuiswerk cadeau direct afleveren

Wil je onze thuiswerkpakketten direct bij meerdere collega’s thuis laten afleveren? Dat gaan we regelen voor je. Lever hiervoor een adressenbestand aan ons aan, wij zorgen voor een snelle en vlotte verzending. Ook is het mogelijk om een thuiswerkpakket vanuit jouw eigen bedrijfsnaam te laten versturen. De ontvanger van het thuiswerk cadeau is hierdoor in de veronderstelling dat jij het pakket persoonlijk hebt verpakt en verstuurd. Een unieke manier om een extra persoonlijk tintje aan het thuiswerk geschenk te geven! Lees meer over deze services.

Thuiswerkpakket online bestellen bij Charles

Wil je thuiswerkers bedanken voor hun inzet? Pak het gelijk goed aan het een speciaal thuiswerkpakket. Ideaal voor een gezellige vrijdagmiddagborrel op afstand, zodat je samen toch nog even de week kan afsluiten.

Bij Charles maken we de cadeau ervaring compleet. Zo ontvang je een pakket altijd in een luxe geschenkverpakking en kan je eenvoudig een gepersonaliseerd kaartje (eventueel met bedrijfslogo) of een brief toevoegen. En bestel je voor 17:00? Dan bezorgen we jouw thuiswerk geschenk de volgende dag al (in Nederland). Ook buiten de landsgrenzen kan je collega’s verrassen en een thuiswerkpakket laten bezorgen

Heb je vragen over onze thuiswerkpakketten of over jouw bestelling? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.