+31(0)23 205 2661

WK 2022 Oranje Pakketten


Het WK voetbal 2022 staat voor de deur! Dit jaar is het net even wat anders dan andere jaren. De wedstrijden van het WK vinden in de herfst plaats. Maar bij Charles.nl maken we er sowieso een Oranje feestje van, met speciale WK pakketten! Zo heb je alle versiering én heerlijke hapjes en drankjes direct in huis. Of verras je liever een ander met een origineel Oranje pakket cadeau? Een Oranje pakket is altijd een goed idee.

WK voetbal 2022 thuis vieren met een pakket

Staat 20 november 2022 t/m 18 december 2022 al in jouw agenda? De hele maand mogen we dan namelijk genieten van het WK voetbal. Massaal in steden gezamenlijk voetbal kijken of gezellig thuis de wedstrijden van Oranje te kijken! Wanneer je het WK thuis gaat kijken, of bij vrienden viert kan een leuk WK borrelpakket niet ontbreken. Zorg dat je een WK pakket in ieder geval vóór de onderstaande wedstrijden in huis hebt, dit is namelijk het speelschema van Oranje:

● 21 november: Senegal - Nederland
● 25 november: Nederland - Ecuador
● 29 november: Nederland - Qatar

En hopelijk nog veel meer wedstrijden, als ‘ons Oranje’ het goed doet op het WK!

Vier een Oranje feestje, met een WK borrelpakket!

Onze WK pakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten alles wat je nodig hebt voor een gezellig middag of avond voetbal kijken.. We vertellen je hieronder meer over onze pakketten:

- Allereerst de aankleding voor het WK thuis! Je komt meteen in de sfeer door de oranje vlaggenlijn, toeter en bloemenkrans. En als alles goed gaat, kan je de versiering een hele maand laten hangen.

- Ook aan de hapjes hebben we gedacht! Alles in het pakket is volledig in het thema: geniet van Holland Chips, Hup Holland Hup Popcorn en Holland Notenmix.

- En in een WK borrelpakket mogen de drankjes ook niet ontbreken. Zo bevatten onze pakketten bijvoorbeeld Jopen Mooie Nel North Sea IPA, Fentimans Orange Tonic Water, BOS Rooibos Ice Tea of een fles Chardonnay met mooi oranje etiket. Alle producten hebben natuurlijk een oranje tintje, wat er ontzettend feestelijk uitziet op tafel.

- Al onze Oranje pakketten ontvang je in een luxe geschenkverpakking, wat het een echt cadeau maakt voor de ontvanger.

- De pakketten zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen, met voor elk wat wils.

WK pakket voor de thuiswerkende collega’s

Wil je personeel op een originele manier verrassen? Dan is een WK Oranje pakket een perfect cadeau. Niemand verwacht een cadeau van een werkgever met het WK voetbal, wat het extra leuk maakt om te versturen.

Bij Charles.nl zijn we gespecialiseerd in pakketten voor bedrijven, zowel voor kleine als grote aantallen. Zo kan je direct een persoonlijk kaartje (of brief) met bedrijfslogo toevoegen. Ook kan je eenvoudig meerdere bezorgadressen toevoegen. Bij grotere aantallen kunnen we daarnaast een WK cadeaupakket op maat maken. Vraag hiervoor een offerte aan, binnen 24 uur sturen we dan een voorstel op maat.

WK voetbal pakket bestellen

Een keuze kunnen maken uit ons uitgebreide assortiment WK voetbal pakketten? Ook het bestelproces is een fluitje van een cent: kies het aantal, voeg eventueel een brief of kaartje toe, selecteer de gewenste bezorgdatum en vul de adresgegevens in. Zo kan je een WK pakket laten bezorgen bij jou thuis, bij vrienden of op een werkadres. We bezorgen pakketten in heel Europa: ook Nederlandse vrienden, familie of collega’s in het buitenland kan je dus verrassen met een vrolijk Oranje feestje!

Heb je vragen over onze Oranje pakketten of over jouw bestelling? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.