• Voor 17u besteld, morgen bezorgd

  • Bezorging binnen heel Europa

  • Bedrijven bestellen op factuur

  • Kies zelf een bezorgdatum

Wij kunnen al bezorgen op Woensdag 17 augustus

Advies nodig?

Vragen over het plaatsen van een bestelling? Advies nodig bij de productkeuze? Bel of mail ons gerust!

023-2052661 ma-vr 09:00u - 17:00u
stuur een mail binnen 24u antwoord

Adresgegevens

Charles.nl B.V.
Wijkermeerstraat 27
2131HB Hoofddorp

KVK 82393826
BTW NL862451103B01

Bezorging & Retourneren

Alle zendingen van Charles worden afgeleverd door de pakketbezorgers van PostNL. Dagelijks worden alle pakketten opgehaald bij ons magazijn en direct naar het sorteercentrum vervoerd. Vanaf dit moment start de zorgvuldige levering van jouw bestelling!  

Bezorgkosten

De kosten voor het bezorgen van een bestelling binnen Nederland bedragen €5,95 (exclusief BTW). Dit tarief geldt voor ieder pakket, ongeacht het aantal producten. Indien er meerdere bezorgadressen worden opgegeven dan worden er per adres bezorgkosten in rekening gebracht.

Bezorgen in het buitenland

Voor het bezorgen in het buitenland gelden afwijkende tarieven en levertijden. Bekijk hier overzicht van de beschikbare bezorglanden, het bijbehorende tarief (per bezorgadres) en een indicatie van de levertijden. Bij het invoeren van het bezorgadres kan de keuze voor het bezorgland worden gemaakt.

Track & Trace

Nadat jouw bestelling is aangekomen in één van de sorteercentra's van PostNL zal deze eerst worden gescand. Vanaf dit moment kun je de zending ook traceren. Hiervoor ontvang je van ons een aparte email met daarin de link naar de track & trace pagina van PostNL.

Is de ontvanger niet aanwezig?

Indien de ontvanger van jouw bestelling niet aanwezig is zijn er een aantal scenario's mogelijk. Indien het afleveradres een bedrijf betreft zal de bezorger het pakket bij een collega of bijvoorbeeld de receptie afleveren. Bij bezorging op een woonadres zal de bezorger proberen om het pakket bij één van de naastgelegen buren af te leveren. Wanneer dit niet mogelijk blijkt zal de bezorger het pakket bij het eerstvolgende bezorgmoment nogmaals aanbieden.

Je bestelling retourneren

Mocht je de bestelde product(en) willen retourneren of deze willen omruilen voor iets anders dan kan dit tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel zijn de kosten voor het retour sturen naar ons magazijn voor eigen rekening.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via hello@charles.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde bij ons retour is ontvangen.