• Verpakt in luxe cadeauverpakking
  • Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • Meerdere bezorgadressen opgeven
  • 100% veilige gegevensverwerking
  • +31(0)23 205 2661

Dag van de zorg = tijd voor een cadeaupakket

De Dag van de Zorg, voorheen ook wel bekend als de Dag van de Verpleging, is elk jaar op 12 mei. De Dag van de Zorg 2024 valt op een vrijdag. Het is de dag om zorgmedewerkers extra in het zonnetje te zetten! En niets leuker dan een cadeaupakket om mensen extra te verrassen. We hebben daarom een aantal leuke pakketten speciaal voor de Dag van de Zorg samengesteld.

Dag van de Zorg 2024

De dag zelf is ooit in het leven geroepen door de Internationale Raad voor Verpleegkundigen. 12 mei is niet zomaar een willekeurige datum, het is namelijk de geboortedatum van Florence Nightingale, de grondlegster van de moderne verpleegkunde.

De harde werkers in de zorg staan dag en nacht voor iedereen klaar. Wat is er dan mooier om iets terug te kunnen doen? Met onze Dag van de Zorg cadeaus geef je zorgmedewerkers een echte verrassing en toon je jouw waardering als werkgever. Zo is een wellness cadeaupakket een passend cadeau, zodat er een moment van ontspanning gegeven kan worden.

Dag van de Zorg cadeau bestellen

We hebben verschillende soorten Dag van de Zorg cadeau in ons assortiment, met voor iedereen wat wils. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze brievenbuspakketten? Voor deze pakketten hoeft de ontvanger niet thuis te zijn en je profiteert daarnaast van lagere bezorgtarieven. Of pak je het groots aan, met een pakket vol lekkere hapjes, drankjes en leuke accessoires? Het maakt niet uit welk cadeau je kiest: je maakt er altijd een feestje van op de Dag van de Zorg met een pakket van Charles.nl.

Cadeaupakketten voor jouw hele afdeling

Wist je dat we bij Charles.nl gespecialiseerd zijn in het versturen van cadeaupakketten voor bedrijven? Zo kan je eenvoudig een Dag van de Zorg cadeau bestellen voor iedereen op jouw afdeling. Naast het pakket zelf, is het ook mogelijk om direct een persoonlijk kaartje (of brief) met bedrijfslogo toe te voegen. Je kan een cadeaupakket laten leveren op een bedrijfsadres, of meerdere bezorgadressen toevoegen en het pakket bij iemand thuis laten bezorgen.

Voordelen van Charles.nl

Bestel je een cadeaupakket voor Dag van de Zorg bij Charles.nl? Dan profiteer je van vele voordelen:

● Voor 17u besteld, morgen bezorgd. Of kies zelf een bezorgdatum naar wens!
● Inclusief verrassende cadeauverpakking voor het echte cadeau gevoel.
● Mogelijkheid voor personalisatie: persoonlijk kaartje met eventueel een bedrijfslogo toevoegen.
● De specialist op het gebied van cadeaupakketten: we stellen alle pakketten met de hand samen, waarmee het dus altijd een origineel cadeau is.

Veelgestelde vragen

  • Een cadeaupakket kan bestaan uit allerlei type producten en is onder te verdelen in allerlei thema’s. Zo kun je kiezen voor een borrelpakket, wijnpakket, brievenbuspakket en een wellnesspakket. Daarnaast zijn er cadeaupakketten voor feestdagen als Sinterklaas + Kerst en gelegenheden als een jubileum, verjaardag of als bedankje. Over het algemeen bestaat een cadeaupakket uit food-, non food-producten of een combinatie hiervan. Een cadeaupakket kan een fles alcohol bevatten, maar er zijn ook alcoholvrije cadeaupakketten verkrijgbaar. Afhankelijk van de ontvanger kun je de inhoud van een cadeaupakket kiezen dat bij hem of haar in de smaak zal vallen.