• Wijn verpakt als luxe cadeau
  • Meerdere bezorgadressen opgeven
  • Kies zelf de gewenste bezorgdatum
  • Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • +31(0)23 205 2661

Een fles wijn laten bezorgen?

Ben je op zoek naar een goede fles wijn om cadeau te geven? Dan ben je bij Charles aan het juiste adres. Naast de vele cadeaupakketten, vind je bij ons ook een mooie fles wijn. Onze wijnen worden verpakt in luxe geschenkverpakkingen van hoge kwaliteit om een echt stijlvol cadeau te laten bezorgen. Je kunt daarnaast kiezen uit een mooie selectie van verschillende merken of streken rode en witte wijn, maar ook rosé wijn. Ben je er nog niet helemaal over uit welke wijn je wilt? Wij helpen je graag verder!

Rood, wit of rosé wijn versturen als cadeau

Iedereen heeft een andere smaak, daardoor kan het lastig zijn iemand te verrassen met een wijnpakket die in de smaak valt. Zeker voor een wijnliefhebber is, is het lastig om te bepalen wat de juiste wijn is. Of je nu voor rode wijn, witte wijn of rosé wijn moet gaan. Bij Charles vind je kwaliteitswijnen uit verschillende wijnstreken. Hierbij zijn wijnen uit Spanje, Italië en Frankrijk veruit de populairste om te laten bezorgen. Maar vergis je ook zeker niet in de prachtige wijnen uit Zuid Afrika of Portugal. Ook uit deze landen kan je een mooi kistje wijn versturen.

Welke wijn versturen? Kies voor een fles Merlot of Pinot Noir als je een rode wijn zoekt, dit zijn populaire wijnen voor wijnliefhebbers. Liever een witte wijn bestellen als bijzonder cadeau om te geven aan meerdere mensen? Ga dan voor een Chardonnay, Sauvignon of Verdejo. Hiermee kies je voor een toegankelijke, goede fles wijn. Een luxer wijngeschenk? Kies dan een mooie bourgogne of Château Talon uit Frankrijk als geschenk.

Wil je liever iemand verrassen met bubbels? Bekijk dan het aanbod mousserende wijnen en kies een mooie prosecco of champagne. 

Wijn cadeau met luxe verpakking

Een luxe wijngeschenk geven, betekent ook een luxe verpakking. Al onze flessen worden bezorgd als speciale wijnpakketten, daarnaast is er ook wijn die in een kist cadeau gedaan kan worden. We bieden ook de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap naar de ontvanger te sturen.

In ons assortiment zitten kaartjes voor verschillende gelegenheden, hier kun je een tekst op laten plaatsen. Ook is er de mogelijkheid om afbeeldingen aan de binnenkant te laten drukken, hierdoor kun je ook je logo toevoegen. Zo kun je een bijzondere wijn cadeau doen voor zowel de zakelijke als persoonlijke relaties.

Zakelijke klanten of andere relaties

Of je nu een origineel wijn cadeau zoekt voor zakelijke klanten, een verjaardag, als relatiegeschenk of voor vrienden bij Charles vind je een wijn met mooie kist voor iedere gelegenheid! Daarnaast vinden we het ook belangrijk om zowel zakelijke als particuliere klanten te helpen. Zo kan iedereen voor elke gelegenheid via onze site wijn versturen en is jouw favoriete wijn fles in kistje de volgende dag al bezorgd. Een wijn bestellen om zelf te proeven is dus ook gewoon mogelijk!

Hoe kies je het juiste wijnpakket?

Het verrassen van relaties, werknemers, collega's, vrienden of familieleden met een mooie fles wijn is uiteraard een leuke gebeurtenis. Maar op welke wijn valt de keuze? Bij het selecteren van het juiste wijngeschenk zijn een aantal factoren van belang. Een aantal hiervan zullen we toelichten om je op weg te helpen bij het kiezen van de juiste wijn.

Wat is het budget?
Het kaderen van het budget is een goed uitgangspunt. Doorgaans is vooraf al bepaald wat het cadeau ongeveer mag kosten. Het toepassen van ons prijsfilter helpt hier uiteraard bij! Bij het samenstellen van ons assortiment is rekening gehouden met verschillende prijsklassen. Voor ieder budget is een uitstekend wijn cadeau te vinden!

Wat is de gelegenheid?
Het geven van een fles wijn is toepasselijk bij een groot aantal gelegenheden. Doorgaans hebben deze een feestelijk tintje, zoals een verjaardag, jubileum of bruiloft. Maar ook als bedankje voor bijvoorbeeld een verleende dienst is wijn uitermate geschikt. Een wijn in speciale cadeauverpakking leent zich perfect voor een feestelijke gelegenheid zoals een verjaardag. Ons wijn assortiment bestaat uit een groot aantal cadeauverpakkingen, variërend van 1 fles, 2 flessen of zelfs een luxe wijnpakket met glazen.

Voor wie is het wijn geschenk?
Vervolgens is het verstandig om na te denken over de voorkeur van de ontvanger. Wat drinkt de persoon (of de personen) het liefst? Valt rode wijn goed in de smaak of gaat de voorkeur meer uit naar witte of rosé wijn.

Wijngeschenk bezorgen uit eigen naam

Als je het juiste wijngeschenk hebt uitgekozen, dan bieden we bij Charles de mogelijkheid om een wijn geschenk te bezorgen vanuit jouw naam. De ontvanger kan niet zien dat het bij Charles vandaan komt. Dit maakt de fles wijn bezorgen al helemaal een persoonlijk cadeau. Daarnaast is het mogelijk om een persoonlijke kaartje bij te voegen, de wijn cadeaus op meerdere adressen te laten bezorgen en het moment van bezorging te kiezen.

Persoonlijk kaartje op maat

We hebben hem eerder al genoemd, maar we bieden de mogelijkheid om een wijn cadeau met kaartje bij te voegen. Hierbij kun je bij het wijnpakket een thema kiezen die het beste bij de gelegenheid past, zoals: felicitatie, nieuwjaar, excuus, sterkte wensen, bedankt of zomer. De binnenkant kun je helemaal personaliseren met eigen tekst en ook een logo toevoegen. 

Wijn cadeau bezorgen op meerdere adressen

Wil je de fles wijn laten bezorgen als cadeau aan meerdere relaties? Dan is het natuurlijk ideaal als je dit niet zelf hoeft te doen. Wanneer je enkele stuks bestelt, dan kun je op de webshop meerdere adressen invullen en wij zorgen dat de fles wijn in mooie kist goed wordt bezorgd.

Bestel je zakelijk en dus grote aantallen? Dan vragen we je om een adressenbestand aan te leveren. Wij verwerken dit weer en zorgen dat het wijncadeau bezorgen soepel zal verlopen en aankomt bij de ontvanger. Download het adressen template (.csv).

Bezorgmoment kiezen

Het beleid 'voor 17:00 besteld, morgen in huis’ dat is van toepassing, toch kunnen we het voorstellen dat je vooruit werkt en misschien de fles wijn cadeau wil laten bezorgen op een specifieke datum. Wij kunnen de wijn bezorgen op ieder moment, jij kiest de bezorgdatum in onze kalender. Zo kun je jouw wijnpakket last minute of ruim van te voren bestellen.

Wijn bestellen als relatiegeschenk bij Charles

De wijngeschenken zijn uniek en vallen in de smaak bij onze klanten. Door onze unieke service, uitgebreide assortiment, mooie kistjes en vele opties voor wijn bezorgen zul je altijd vinden wat je zoekt. Je kunt jouw flesje wijn bestellen als relatiegeschenk bij Charles. Neem contact met ons op als je hulp nodig hebt bij jouw bestelling.

Veelgestelde vragen

  • Bij Charles bieden wij naast een mooi assortiment ook nog eens de mogelijkheid om bij de wijnen een kaartje mee te sturen. Hierop kan iedere gewenste tekst geschreven worden, hierbij zijn er verschillende opties om een thema te kiezen en er kan zelfs een logo aan het kaartje worden toegevoegd. Wil je het pakket eigenlijk nog completer? Dan hebben we de mogelijkheid om bubbels of champagne te bestellen met glazen.

  • Veel zakelijke relaties in het buitenland? Uiteraard verdienen die ook een mooi relatiegeschenk of kerstgeschenk. Al onze wijnpakketten kunnen bezorgd worden in (bijna) alle Europese landen. Het bestellen verloopt gewoon via ons overzichtelijke stappenplan waarbij per bezorgadres het land van bestemming geselecteerd kan worden. Zo wordt het bezorgen van een fles wijn in bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk, België of Spanje wel heel eenvoudig. Lees meer over bezorging in het buitenland.