• Dé Paaspakketten van 2024!
  • Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • Kies zelf de gewenste bezorgdatum
  • Grote aantallen? Vraag een offerte aan!
  • +31(0)23 205 2661

Paaspakket

Pasen 2025: tijd voor een paaspakket!

Waar denk jij aan bij Pasen? Wij denken aan een vrolijk lentefeest, met veel gezelligheid, borrelmomenten en chocoladepaaseieren. En natuurlijk niet te vergeten: Pasen is van origine het belangrijkste feest voor christenen, waarbij de wederopstanding van Jezus wordt gevierd. Pasen valt elk jaar op een andere datum. Meestal is dit op de eerste zondag na de eerste volle maan. In 2025 valt Pasen op zondag 20 april en maandag 21 april 2025.

Om Pasen extra goed te vieren, hebben we een aantal speciale paaspakketten samengesteld. Of je nu een paasgeschenk zoekt voor personeel, jezelf een paascadeau wilt doen, of Pasen gaat vieren samen met familie of vrienden: een paaspakket is altijd een goed idee. 

Over onze Paasgeschenken

Onze paascadeaus springen er direct uit binnen het assortiment. Vrolijke kleuren en combinaties van de meest verlijdelijke chocolade! Je komt zo direct helemaal in de sfeer van de lente. We vertellen je hieronder graag wat meer over ons uitgebreide paasassortiment:

● Originele paascadeaus die we met veel plezier hebben samengesteld, alleen maar met producten van de beste kwaliteit.
● Paaspakketten met een leuke knipoog naar Pasen met producten zoals paastatas fritas, paasborrelnoten mix, paastoast en natuurlijk chocolade paaseitjes.
● Ook aan de drankjes hebben we gedacht! Wat dacht je van de inhakers van Brouwerij ’t IJ met hun bier ‘Paasij’, Jopen Sparkly Pasen bier, fruitige wijnen van Neleman en de natuurlijke sapjes van Schulp en Firefly? 
● Altijd verpakt in een luxe geschenkverpakking, een echt paascadeau voor de ontvanger.
● Onze paaspakketten zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen, voor elk wat wils.

Pakket voor Pasen per post

We noemen onze brievenbuspakketten niet voor niets de leukste verrassing per post! Waar je normaal vooral reclame en rekeningen ontvangt in je brievenbus, kan je nu iemand verrassen met een origineel paascadeau. We hebben verschillende paaspakketten met onder andere chocoladepaaseitjes, bijzondere Tony Chocolonely repen, bloemenzaden en meer.

Een paaspakket per post heeft vele voordelen: zo hoeft de ontvanger niet thuis te zijn om het pakket te ontvangen en hebben de pakketten een lager bezorgtarief (3,95 euro).

Paasgeschenk voor personeel bestellen

Bijna alle bedrijven sturen elk jaar een kerstpakket. Maar wil je personeel echt eens verrassen? Kies dan voor een paaspakket! Niemand verwacht natuurlijk een cadeau met Pasen, wat het extra leuk maakt om een paasgeschenk te versturen. Elk pakket is anders, maar ze hebben één ding gemeen: al jouw collega’s zullen zeker enthousiast zijn wanneer ze een Charles paaspakket thuis ontvangen! En niet alleen voor collega’s is het een goede keuze: ook relaties en klanten zullen zeer enthousiast reageren op een origineel cadeau pakket speciaal voor Pasen.

Jouw favoriete paasgeschenk gevonden op onze website? Een paaspakket bestellen maken we een voudig: kies het aantal, voeg eventueel een kaartje of brief toe, selecteer de gewenste bezorgdatum en vul de adresgegevens in voor de bezorging. Is de paaspakket bestelling voor 17:00 geplaatst? Dan kunnen we in de meeste gevallen de volgende dag al bezorgen.

Paaspakket versturen voor bedrijven

Bij Charles.nl zijn we gespecialiseerd in het versturen van paaspakketten voor bedrijven. Zo kan je direct een persoonlijk kaartje (of brief) met bedrijfslogo toevoegen en kan je eenvoudig meerdere bezorgadressen toevoegen. Dit maakt het bestellen van een paasgeschenk voor jouw personeel een fluitje van een cent! Gaat het om grote aantallen? Vraag dan direct een offerte aan voor een persoonlijk aanbod. Ook maatwerk is mogelijk, neem contact met ons op en we kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.