• Verpakt in luxe cadeauverpakking
  • Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • Meerdere bezorgadressen opgeven
  • 100% veilige gegevensverwerking
  • +31(0)23 205 2661

Lentepakket: vier de lente met Charles.nl

De lente staat weer voor de deur! De periode van groei en bloei, de tijd dat iedereen weer meer naar buiten gaat, vrolijke kleuren en meer. Bij Charles.nl zijn we al helemaal klaar voor de lente, met onze originele lentepakketten. De leukste verrassing voor medewerkers om de lente te vieren!

Wat is een Lentepakket?

Zoals de naam misschien al verklapt is een lentepakket een cadeaupakket met het gevoel van de lente. Denk aan frisse en fruitige drankjes, originele accessoires zoals bloemenzaden en de lekkerste hapjes zoals chocolade paaseitjes. Bijna alle bedrijven sturen elk jaar een kerstpakket. Maar wil je personeel echt eens verrassen? Dan kies je voor een origineel lentepakket. Niet veel mensen verwachten een cadeau rondom de lente, wat het extra leuk maakt om een geschenk te versturen. Met onze lentepakketten kom je direct helemaal in de sfeer!

Lente cadeau laten bezorgen bij medewerkers

Wil je alle medewerkers verrassen? Dan is een lentepakket een perfect cadeau. Juist een klein gebaar, zoals een cadeaupakket betekent erg veel voor medewerkers. En van de inhoud van een lente cadeaupakket wordt iedereen vrolijk! Bij Charles.nl zijn we gespecialiseerd in pakketten voor bedrijven, zowel voor kleine als grote aantallen. Zo kan je direct een persoonlijk kaartje (of brief) met bedrijfslogo toevoegen. Ook kan je eenvoudig meerdere bezorgadressen toevoegen. Bij grotere aantallen kunnen we daarnaast een lentepakket voor personeel op maat maken. Vraag hiervoor een offerte aan, binnen 24 uur sturen we dan een voorstel op maat.

Lentepakket cadeau doen

En een lentepakket is niet alleen een leuk cadeau voor medewerkers. Wil je bijvoorbeeld vrienden of familie verrassen met een origineel pakket? Zoek je een toepasselijk relatiegeschenk? Of ga je naar een housewarming feest in de lente? Een lentepakket is altijd een goed idee, een echte feestelijke verrassing voor de ontvanger. We hebben verschillende soorten cadeaupakketten speciaal voor de lente is ons asssortiment: van origineel en handig brievenbuspakket tot uitgebreide borrel cadeaupakket met hapjes, drankjes en accessoires.

Cadeaupakket voor de lente bestellen

Wil je een cadeaupakket voor de lente bestellen? Dit is erg eenvoudig om onze website: kies het aantal, voeg eventueel een kaartje of brief toe (altijd een goed idee!), selecteer de gewenste bezorgdatum en vul de adresgegevens voor de bezorging in. Dit kan zowel bij iemand thuis zijn, of op een bedrijfsadres. Is jouw lentecadeau bestelling voor 17:00 geplaatst? Dan kunnen we in de meeste gevallen de volgende dag al bezorgen