• Meerdere bezorgadressen opgeven
  • Kies zelf de gewenste bezorgdatum
  • Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • +31(0)23 205 2661

Cava, Prosecco & Vonkelwijn

Met een mooie fles bubbels maak je iedereen gelukkig! Geef een fles Cava of Prosecco cadeau om elke feestelijke gelegenheid op een prachtige manier te vieren. Deze mousserende wijnen uit Spanje en Italië zijn een perfect alternatief voor de, veelal, duurdere champagnes. Ook in Zuid-Afrika worden heerlijke mousserende wijnen geproduceerd. Onder de naam 'Vonkelwijn' ontstaan de sprankelende bubbels volgens de klassieke méthode traditionnelle.

Ideaal als feestelijk cadeau!

Net als bij champagne zijn de flessen cava, prosecco en vonkelwijn voorzien van een "plop" kurk en muselet. Hierdoor wordt het feestelijke aspect extra kracht bijgezet wanneer de fles wordt ontkurkt met een luide plop. Als (relatie)geschenk is een mousserende wijn dan ook uitstekend geschikt! Ben je meer opzoek naar een compleet cadeau? Bekijk dan de opties met mousserend bij onze cadeaupakketten.

Bestel gemakkelijk bij Charles.nl!

Bij Charles.nl zijn we gespecialiseerd in cadeaupakketten! Ook vind je maast pakketten, champagne en mousserend ook een mooie wijn in ons assortiment. Ben je opzoek naar iets speciaals? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag bij het maken van een passend voorstel.