• Verpakt in luxe cadeauverpakking
  • Selectie door eigen vinologen
  • Kies zelf de gewenste bezorgdatum
  • Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • +31(0)23 205 2661

Mousserend

Cava of Prosecco als cadeau laten bezorgen?

Met een mooie fles bubbels maak je iedereen gelukkig! Geef een fles Cava of Prosecco cadeau om elke feestelijke gelegenheid op een prachtige manier te vieren. Deze mousserende wijnen uit Spanje en Italië zijn een perfect alternatief voor de veelal duurdere champagnes. Bij Charles.nl vind je een groot en gevarieerd assortiment. Alle cava en prosecco is beoordeeld en geselecteerd door erkende vinologen van onze zusteronderneming, waardoor je verzekerd bent van hoogwaardige kwaliteit.

Mousserende wijnen ideaal als feestelijk cadeau!

Net als bij champagne zijn de flessen cava en prosecco voorzien van een "plop" kurk en muselet. Hierdoor wordt het feestelijke aspect extra kracht bijgezet wanneer de fles wordt ontkurkt met een luide plop. Als (relatie)geschenk is een mousserende wijn dan ook uitstekend geschikt! Ben je meer opzoek naar een compleet cadeau? Bekijk dan de opties met mousserend bij onze cadeaupakketten. Een fles cava of prosecco is voor allerlei gelegenheden een ideaal geschenk, zoals bij een jubileum, verjaardag of als bedankje.

Flexibiliteit in bestellen en bezorgen cava en prosecco

Je kunt bij Charles.nl bij het online bestellen zelf eenvoudig aangeven op welke datum de cava of prosecco bezorgd dient te worden. Snel nodig? Op werkdagen voor 17 uur bestellen, betekent dat het geschenk de volgende dag al bezorgd kan worden in Nederland. Maar wil je cava of prosecco cadeau geven aan iemand buiten Nederland? Geen probleem! We bezorgen in tal van Europese landen. Alle cava en prosecco wordt in een luxe geschenkverpakking bezorgd. Bovendien kun je altijd een kaartje toevoegen met een persoonlijke boodschap.

Bestel gemakkelijk bij Charles.nl

Bij Charles.nl zijn we gespecialiseerd in cadeaupakketten! Ook vind je naast pakketten, champagne en mousserend ook mooie wijn en allerlei bierpakketten in ons assortiment. Ben je op zoek naar iets speciaals? Neem dan contact met ons op en wij helpen je graag bij het maken van een passend voorstel op maat, zodat je een mooi persoonlijk geschenk kunt geven aan je personeel, relaties, familie of vrienden.