• Sinterklaaspakketten voor personeel & relaties
 • Grote aantallen? Vraag een offerte aan!
 • Voeg een kaartje of brief met logo toe
 • +31(0)23 205 2661

Een Sinterklaaspakket voor iedereen

Wil jij iemand een fijne Sinterklaas toewensen? Hiervoor hebben verschillende pakketten om op een leuke manier iemand te verrassen. Zo zijn onze Sinterklaas brievenbuspakketten er in verschillende formaten en smaken. Wij verpakken de letters ook nog eens in een jute zak, wat het een origineel Sinterklaaspakket maakt.

Liever een groot geschenk voor Sinterklaas? Bekijk het assortiment voor luxe Sinterklaaspakketten. De producten worden geleverd in een chique doos met bijvoorbeeld een chocoladeletter, speculaasbrokken en chocolade kruidnoten en fles cava en/of speculaas likeur. Liever een alcoholvrij Sinterklaasgeschenk? Dan hebben we een 0.0 variant met een Schulps appels en perensap.

Sinterklaas pakket online bestellen

Oh kom maar eens kijken…de originele Sinterklaaspakketten van Charles zal je niet in een schoen(tje) terugvinden, maar vinden wel hun weg naar de ontvanger per post. We hebben vele pakketten voor Sinterklaas, waarmee je werknemers, collega's, klanten en zakelijke relaties zeker verrast. Maar ook vrienden of familie maak je blij met onze Sinterklaas attenties! Op zoek naar andere cadeaupakketten?

Sinterklaasgeschenk voor personeel in alle soorten en maten

Een Sinterklaaspakket is leuk voor iedereen! Wil je als bedrijf je personeel en relaties verrassen met een Sinterklaaspakket? Een Sinterklaasgeschenk voor personeel is altijd een goed idee. Onze tip: voeg ook altijd een persoonlijk kaartje toe, deze kan je direct samen met het Sinterklaas pakket bestellen.

Er zijn verschillende soorten Sintgeschenken. Zo hebben we kleine Sinterklaas attenties, deze kunnen verzonden worden met de post, maar een groot geschenk is ook mogelijk. Bij Charles vind je gemakkelijk geschikte geschenken voor jouw personeel.

Chocoladeletter met eigen logo

Als je aan Sinterklaas denkt denk je gelijk aan pepernoten, bolletje kruidnoten, een zakje strooigoed of natuurlijk fairtrade chocolade. Verras dit jaar je werknemers, relaties, personeel of iemand anders met Sinterklaas door de chocoladeletters te personaliseren met een full-colour logo op de letter. Zo heb je een perfect cadeau om jouw waardering te delen.

Chocoladeletter met banderol

Wil jij een Sinterklaaspakket met een eigen bedrukking? Dat kan! Bij Charles kun je kiezen voor een chocoladeletter waarbij de banderol om de letter volledig jouw huisstijl wordt gedrukt. De banderol zorgt voor een extra persoonlijke touch aan het Sinterklaaspakket. Zo verras je jouw personeel en relaties met Sinterklaas met een opvallend geschenk.

Sinterklaas attentie voor ieder budget

Vaak spreek je een bedrag af voor een Sinterklaas cadeau, wanneer je bijvoorbeeld lootjes trekt of een dobbelspel speelt. We hebben Sinterklaaspakketten voor elk budget! Zo starten onze pakketten al vanaf een bedrag van € 6,95. Wat dacht je bijvoorbeeld van chocolade per post cadeau van Tony's Chocolonely? We bieden een origineel Sinterklaascadeau, met een mooi prijskaartje voor iedereen.

Originele Sinterklaaspakketten met geschenkdoos

Onze Sinterklaaspakketten worden niet zomaar in een doosje verpakt, de producten worden als een écht geschenk afgeleverd. De chocoladeletter wordt eerst in een kleine jute zak verpakt en vervolgens geplaatst in een speciaal Sinterklaas geschenkdoosje. Hierdoor krijgt het uitpakken een extra feestelijk tintje!

Dit doosje is geschikt om via de post te bezorgen aan een huisadres maar de geschenken kunnen natuurlijk ook persoonlijk overhandigd worden aan het personeel op kantoor. Personeel zal absoluut verrast zijn deze Sinterklaas!

Maak het af met een leuke Sinterklaas thema kaart

Bij Charles bieden wij verschillende Sinterklaas thema kaarten aan, heb je de cadeaus gevonden, dan is het leuk om hier een persoonlijke kaart of persoonlijk logo aan toe te voegen. Hier kan je een persoonlijke boodschap toevoegen aan de Sinterklaaspakketten en je waardering voor personeel en relaties uitspreken.

Sinterklaaspakket geheel naar wens

Wil jij graag een Sinterklaas cadeau zelf samenstellen en personaliseren? Denk hierbij aan speciale wensen die niet direct terug te vinden zijn om onze site, bijvoorbeeld de vulling, lekkernijen en snoepgoed. Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag mee voor het samenstellen van een gepersonaliseerd sinterklaascadeau.

Sinterklaas attenties laten bezorgen

Het is voor ons belangrijk om jou zo veel mogelijk te ontzorgen in de aankoop van de Sinterklaasattenties. Daarom wordt het als je voor 17:00 besteld, de volgende werkdag (binnen Nederland) al geleverd. Ook doen wij niet aan een minimale afname, het is al mogelijk vanaf 1 stuk te bestellen.

Naar meerdere adressen verzenden kan ook gemakkelijk, stuur ons het adressenbestand en wij regelen de rest. Wil je Sint geschenken voor jouw gehele bedrijf bestellen? Vraag dan een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

Meer cadeaupakketten van Charles

Naast Sinterklaaspakketten- en geschenken heb je bij Charles de keuze uit een ruim aanbod aan cadeaupakketten. Met onze Paas- en Kerstpakketten houden wij bijvoorbeeld rekening met de feestdagen en met de Zomerpakketten met de seizoenen. Daarnaast spelen wij in op thema's, zoals Koningsdag en Dag van de Zorg. Heb je hulp nodig bij de samenstelling van een Sinterklaasgeschenk of speciale wensen? Neem dan contact met ons op!

Veelgestelde vragen

 • Bij Sinterklaas hoort natuurlijk een chocoladeletter. Speciaal hiervoor hebben we verschillende sinterklaaspakketten samengesteld die door de brievenbus passen. Perfect om met een persoonlijke boodschap op te sturen naar je personeel en relaties. Het voordeel van een sinterklaas attentie per post is ook nog eens dat de ontvanger niet thuis hoeft te blijven.

 • Het Sinterklaasfeest is vaak iets wat gezinnen met (jongere) kinderen vieren. Traditiegetrouw op 5 december, Pakjesavond, met de grote jute zak. Maar geef nu zelf toe: het is altijd leuk om zelf ook iets te geven of te krijgen met Sinterklaas? Onze geschenkpakketten zijn voor vele momenten leuk: als Sinterklaaspakket voor personeel, als presentje om vrienden of familie cadeau te doen, of om zelf te houden!

 • Kinderen hebben vaak een hele verlanglijst voor Sinterklaas. Vaak met strooigoed of snoepgoed en andere lekkernijen. Maar een Sinterklaasgeschenk voor volwassenen? Dat is een ander verhaal. Met onze Sinterklaas pakketten maak je altijd een goede indruk. Ook als relatiegeschenk. We zetten ons ruime aanbod Sinterklaas cadeaus op een rijtje:

  ● Allereerst onze Sinterklaas chocoladeletters! Dit zijn originele brievenbuspakketten, met Sinterklaasletter (‘S’ of ‘P’), in verschillende formaten en smaken. Inclusief jute zak, om de Sinterklaas ervaring compleet te maken!

  ● Sinterklaas brievenbuspakketten: ook bieden we nog vele andere varianten brievenbuspakketten. Deze bevatten heerlijke producten zoals chocoladepepernoten, speculaaslikeur en chocolade letters.

  ● Sinterklaas luxe cadeaupakket: met dit pakket ben je helemaal klaar voor een heerlijk avondje. Geniet o.a. van speculaasbrokken, speculaaslikeur, cava, chocolade pepernoten en natuurlijk een letter van chocolade.

  ● Feestelijke cava brut in Sinterklaas thema, in een prachtige gifbox.

  ● Cava brut met twee champagne flûtes in prachtige giftbox.

  Het assortiment is ieder jaar anders. Zo kijken we naar de laatste trends van 2023 en de leukste producten van dat moment en voegen we die toe aan onze pakketten.