• Verpakt in luxe geschenkverpakking
  • Voeg een kaartje met logo toe
  • Bedrijven bestellen op factuur
  • Kies zelf een bezorgdatum
  • +31(0)23 205 2661
Klantenservice    Betalen & facturatie

Betaalmethoden

Er zijn verschillende mogelijkheden om jouw bestelling bij Charles te betalen. Hiervoor kun je kiezen tussen het betalen via je eigen bank, een PayPal account of Creditcard. Daarnaast bieden wij voor bedrijven ook de mogelijkheid om achteraf middels een toegestuurde factuur te betalen.

 

Betalen via je eigen bank
Via iDeal kun je betalen met een rekening van ABN Amro, Rabobank, ING, SNS Bank, Bunq, ASN Bank, Knab, Moneyou, Regio Bank, Triodos of Van Lanschot. Voor Belgische klanten bieden wij de mogelijkheid om te betalen middels Bancontact, SOFORT, KBC en Belfius.

 

Betalen via je PayPal account
Geen toegang tot internetbankieren bij je bank? Altijd handig om een PayPal account achter de hand te hebben! Met enkele klikken is je bestelling betaald.

 

Betalen via je creditcard
Met een creditcard van Mastercard, Visa, Maestro of American Express is het mogelijk om je bestelling te betalen. Uiteraard verloopt alles via beveiligde verbindingen.

 

Betalen via een toegestuurde factuur
Bestel je namens een bedrijf? Dan is het ook mogelijk om je bestelling achteraf middels een toegestuurde factuur te betalen. De factuur wordt per email toegestuurd nadat de bezorging heeft plaatsgevonden. De betaaltermijn van de factuur is 14 dagen voordat de eerste herinnering zal worden verstuurd. De tweede herinnering zal 28 dagen na dagtekening worden verzonden. 

 

Betalen via E-facturatie
Speciaal voor overheidsinstanties is er een speciale mogelijkheid. Indien gewenst, kunnen wij de factuur via E-Facturatie in dienen. Daarvoor ontvangen wij graag de juiste nummers en details voor op de factuur. De bestelling mag dan per email worden doorgegeven.