• Verpakt in luxe geschenkverpakking
  • Voeg een kaartje met logo toe
  • Bedrijven bestellen op factuur
  • Kies zelf een bezorgdatum
  • +31(0)23 205 2661
Klantenservice    Zakelijk

Offerte aanvragen

Bij ieder product is het een optie om als zakelijke klant een offerte op te vragen. Dit is al mogelijk bij afname vanaf 10 stuks! Een offerte vraag je eenvoudig aan door het aanklikken van de offerte button op een productdetail pagina. Vervolgens vul je een aantal korte gegevens in welke direct naar onze klantenservice wordt verzonden. Deze collega’s gaan aan de slag met een passend en geheel vrijblijvend voorstel welke binnen 1 uur per email toegezonden wordt.

 

In de offerte vind je een overzichtelijke prijsopbouw van het product, de eventuele extra’s en bijbehorende bezorgkosten. Afhankelijk van het af te nemen aantal zullen wij tevens een korting doorberekenen welke eveneens is terug te vinden in de offerte. Daarnaast wordt de offerte begeleid met informatie over het verdere besteltraject zodat je precies weet waar je aan toe bent!

 

Offerte akkoord? 

Zodra de offerte is ontvangen en goedgekeurd ontvangen wij graag alle informatie om de bestelling te kunnen verwerken.

 

Bezorgdatum
Wij kunnen de bestelling al leveren binnen één tot drie (werk)dagen na het ontvangen van alle informatie. De gewenste bezorgdatum wordt altijd in overleg bepaald.

 

Adressenbestand aanleveren
Voor de verzending naar een groot aantal adressen werken wij met een aangeleverd adressenbestand. Wij kunnen met ieder bestand overweg maar geven de voorkeur aan ons eigen template. Via onderstaande link kan dit template bestand worden gedownload. In dit bestand dienen de adresgegevens ingevoerd te worden volgens de aangegeven kolommen.

 

Download het adressen template (.xlsx)

 

Kaartje toevoegen (optioneel)
Aan ieder pakket kan een kaartje worden toegevoegd. De kaartjes worden geheel naar wens gedrukt op 300 grams papier en gevouwen als een wenskaart. Voor het kaartje vernemen we graag welke tekst hierop gedrukt mag worden en of we jullie bedrijfslogo hier ook bij mogen plaatsen. Daarnaast is het ook mogelijk om een eigen ontwerp van het kaartje aan te leveren. Ons kaartje heeft een formaat van 27cm breed en 8,5cm hoog. In het midden zit een vouwlijn (op 13,5cm) waarmee het kaartje dichtgevouwen wordt. Een ontwerp ontvangen we graag als JPG bestand (in hoge resolutie) zonder snijlijnen en zonder afloopgebied.

 

Brief toevoegen (optioneel)
Aan ieder pakket kan een brief worden toegevoegd. Deze worden door ons gedrukt op hoogwaardig papier en netjes gevouwen. De brief ontvangen we graag als een PDF of Word document.

 

Factuurgegevens
Nadat de bestelling bezorgd is, ontvang je van ons de factuur van de bestelling. Deze zal per email worden toegezonden als PDF bijlage. Voor het opstellen van de factuur ontvangen wij graag de factuur (naw) gegevens. Daarnaast ontvangen wij ook graag (indien noodzakelijk) een PO-nummer, kostenplaats of andere vermeldingen voor op de factuur. e-Facturatie is bij ons ook mogelijk. Lees meer over e-facturatie.

 

Eigen item(s) aanleveren (optioneel)
Wil je een eigen item toevoegen aan onze borrelboxen? Dat kan! Denk hierbij aan een cadeaubon, een geschenk met bedrijfslogo etc. Deze kunnen dan bij Charles.nl worden aangeleverd, zodat wij deze kosteloos kunnen toevoegen.

 

Tijdsindicatie
Wij ontvangen graag 5 (werk)dagen voor de gewenste bezorgdatum alle benodigde gegevens om de bestelling tijdig te kunnen verwerken en bezorgen.