• Verrassende zomerpakketten
  • Meerdere bezorgadressen opgeven
  • Verpakt in luxe cadeauverpakking
  • Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • +31(0)23 205 2661

Zomerpakketten / vakantiepakketten bezorgen bij uw personeel?

De zomer staat weer voor de deur! De periode voor lange warme zomeravonden buiten, borrelmiddagen met vrienden en familie, een dagje strand, genieten aan een zwembad of een picknick in het park. Bij Charles.nl zijn we al helemaal klaar voor de zomer, met onze originele zomerpakketten en vakantiepakketten, bezorgd bij jouw medewekers. 

De perfecte zomerborrel met een cadeaupakket

Onze zomerpakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten alles wat je nodig hebt voor een heerlijke middag of avond borrelen. We vertellen je hieronder meer over onze pakketten:

● Allereerst zorgen we voor het amusement. Zo bevatten onze pakketten bijvoorbeeld een frisbee, beachball set, strandbal, borrelspel, opblaasbare drankenhouder, zomers kleed of een gele hawaii krans. Elk zomer cadeaupakket is weer anders!
● Ook aan zomerse hapjes hebben we gedacht. Alles in het pakket is volledig gericht op het zomerse thema. Zo geniet je van Mooie Zomer Popcorn, Zomerse Notenmix en heerlijke Patatas Bravas Chips.
● Geen zomer is natuurlijk compleet zonder ijsjes! En in onze pakketten hebben we hele bijzondere toegevoegd, namelijk de ICE frozen cocktails. Dit is de smaak van een cocktail zoals Gin Tonic, maar dan in de vorm van eenijsje. We bieden zowel varianten met alcohol (5%), als alcoholvrije ijsjes.
● En bij de zomerborrel mogen de drankjes ook niet ontbreken. Ontdek de frisse smaken van onze zomerse dranken zoals Jopen LaLaLager, Luscombe Sicilian Lemonade en BOS Ice Tea Lemon.
● Al onze zomerpakketten zijn verpakt in een luxe geschenkverpakking, wat het een echt cadeau maakt voor de ontvanger.
● De pakketten zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen, met voor elk wat wils.
● Naast cadeaupakketten per post, bieden we ook originele zomerse brievenbus pakketten aan. Deze kunnen, zoals de naam al verklapt, gewoon
per brievenbuspost verzonden worden. Ideaal, de ontvanger hoeft hiervoor dus niet thuis te zijn. De leukste verrassing per post!

Wat maakt onze zomerpakketten bijzonder?

Heb je de standaardpakketten bij een slijterij wel gezien? Bij Charles gaan we voor originaliteit en creativiteit. Onze cadeaupakketten zijn niet zomaar cadeau, het is een complete ervaring voor de ontvanger. Zo hebben we alles zelf helemaal samengesteld: van frisse zomerse drankjes die echt bij dit moment passen tot leuke accessoires die zeker voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger zullen zorgen. Onze zomerse pakketten springen er echt uit!

Zomerpakket 2024 laten bezorgen bij jouw medewerkers

Wil je alle medewerkers verrassen? Dan is een zomerborrel pakket een perfect cadeau. Juist een klein gebaar, zoals een borrelpakket betekent erg veel voor medewerkers. En van de inhoud van een zomer cadeaupakket wordt iedereen vrolijk! Bij Charles.nl zijn we gespecialiseerd in pakketten voor bedrijven, zowel voor kleine als grote aantallen. Zo kan je direct een persoonlijk kaartje (of brief) met bedrijfslogo toevoegen. Ook kan je eenvoudig meerdere bezorgadressen toevoegen. Bij grotere aantallen kunnen we daarnaast een zomerpakket voor personeel op maat maken. Vraag hiervoor een offerte aan, binnen 24 uur sturen we dan een voorstel op maat.

Geniet deze zomer van een vrolijk Vakantiepakket

Speciaal aanbevolen om deze zomer cadeau te geven aan collega's, relaties, vrienden of familie is een vrolijk vakantiepakket. Bij Charles.nl al jarenlang een groot succes met enthousiaste reacties van de ontvangers. Een vakantiepakket is verkrijgbaar in allerlei soorten, waaronder met strandspellen, lekkere hapjes en drankjes, cocktail pakketten, ijs en meer. Erg leuk om je hardwerkende medewerkers op te trakteren voordat ze op vakantie gaan. Ze zullen veel plezier hebben met het vakantiepakket en de waardering zal groot zijn.

Zomerpakket cadeau doen

Een zomerpakket of vakantiepakket is een leuk cadeau voor elke gelegenheid! Ben je op zoek naar een relatiegeschenk? Ga je naar een housewarming feest? Wil je uitpakken met een origineel cadeau voor een verjaardag? Of wil je zelf een complete zomerborrel thuis organiseren? Een zomerpakket laten bezorgen is altijd een goed idee. Het is een echte feestelijke verrassing voor de ontvanger. Onze tip: voeg ook altijd een persoonlijk kaartje toe, deze kan je direct samen met het borrelpakket bestellen.

Zomer cadeaupakket bestellen

Een keuze kunnen maken uit ons uitgebreide assortiment zomerse pakketten? Ook het bestelproces is een fluitje van een cent: kies het aantal, voeg eventueel een brief of kaartje toe, selecteer de gewenste bezorgdatum en vul de adresgegevens in. Zo kan je een zomers borrelpakket of vrolijk vakantiepakket laten bezorgen bij jou thuis, bij vrienden of op een werkadres. We bezorgen pakketten in heel Europa: ook Nederlandse vrienden, familie of collega’s in het buitenland kan je dus verrassen met een vrolijk zomers feestje! Heb je vragen over onze zomerse pakketten of over jouw bestelling? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.