• Champagne in geschenkverpakking
  • Selectie door eigen vinologen
  • Kies zelf de gewenste bezorgdatum
  • Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • +31(0)23 205 2661

Champagne cadeau pakket

Een champagne cadeau bestellen en laten bezorgen

Ben je op zoek naar een bijzonder geschenk om te versturen naar vrienden, kennissen, belangrijke klanten, goede zakenrelaties of het personeel? Een mooie fles champagne zal altijd worden gewaardeerd! Het assortiment van Charles bevat een ruim en gevarieerd aanbod van luxe champagne geschenken, afkomstig van de allerbeste champagnehuizen. Zo kunnen de champagnes van Moët & Chandon, Veuve Clicquot, Dom Pérignon of Laurent-Perrier eenvoudig worden besteld. Elke champagne wordt bij Charles standaard geleverd in een originele cadeauverpakking of luxe houten kist. Maak het cadeau compleet door het toevoegen van een persoonlijk kaartje. Kies hierbij uit verschillende thema's zodat de gelegenheid extra wordt benadrukt. Denk hierbij aan een bedankje, felicitatie of om te proosten op een geslaagde samenwerking.

Het bezorgen van de champagne wordt uiteraard ook door Charles verzorgd. Via een handige kalender kan zelf een bezorgdatum worden gekozen waarop de levering moet plaatsvinden. Indien de bestelling op werkdagen voor 17:00 uur wordt afgerond is het nog mogelijk om de volgende dag te bezorgen.

Champagne zakelijk bestellen

Voor het zakelijk bestellen van champagne als relatiegeschenk of personeelscadeau biedt Charles uitkomst. Selecteer een champagne in luxe geschenkverpakking, bestel in een aantal eenvoudige stappen en betaal achteraf middels een toegestuurde factuur. Binnen een paar minuten is alles geregeld! Ideaal om tijdens een drukke periode snel de relatiegeschenken nog even te regelen, zoals tijdens kerst en de jaarwisseling.

Geef het champagne geschenk een persoonlijk tintje door kosteloos een bedrijfslogo op het bijgeleverde kaartje te drukken. Tevens is het mogelijk om tijdens het bestelproces meerdere bezorgadressen op te geven. Hierdoor kan er via het plaatsen één enkele bestelling naar alle relaties een mooie fles champagne worden gestuurd.

Ook voor de afname van grote aantallen of het vervullen van speciale wensen is Charles hét startpunt. Vraag hiervoor eenvoudig een offerte aan en ontvang binnen 24u een passend voorstel. Moeite met kiezen van dé perfecte champagne? Onze klantenservice geeft graag telefonisch of per email advies over het bestellen van een passend champagne cadeau!

Welke champagne moet ik bestellen?

Champagne is toch “gewoon” champagne? Dat is niet helemaal waar. Een echte liefhebber weet dat champagne net als wijn diverse varianten kent. Elke soort heeft weer een andere smaak, uitstraling en uiteraard prijs. Hoe kies je dan een geschikt champagne cadeau? Charles schiet graag te hulp en legt uit waar je op moet letten en welke geschenken passen bij een bepaalde gelegenheid.

Smaakbeleving
Het grootste deel van de champagnes betreft een Brut. Dat staat voor droge champagne. De droogheid wordt mede bepaald door de hoeveelheid suiker. Wanneer je zelf champagne drinkt, dan is de kans groot dat dit een Brut betreft. Ongeveer 95% van de champagnes valt hier namelijk onder. Denk daarbij ook aan de Rosé, Vintage en Blanc de Blanc champagnes! Het kiezen van een Brut champagne is daarom altijd een goede en veilige keus als champagne cadeau. Veel champagnehuizen produceren naast de traditionele Brut ook een Demi Sec, wat staat voor half droog. De naam zegt het al; half droog dus een Demi Sec champagne cadeau is wat zoeter van smaak. Absoluut een goed alternatief als champagne geschenk wanneer je een Brut eigenlijk iets te droog vind.

Uitstraling

Als er iets is waar champagne in uitblinkt, dan is het wel de uitstraling! Zeker iets om rekening mee te houden tijdens het selecteren van een geschikt cadeau. De mooie flesvorm met zijn lange, brede hals en karakteristieke kurk is indrukwekkend. Om deze fraaie verschijning kracht bij te zetten ontwikkelen de champagnehuizen veelal de mooiste champagne geschenkverpakkingen. Deze variëren van feestelijk en vrolijk tot klassiek en elegant. Afhankelijk van de gelegenheid kun je dus ook een champagne cadeau op uitstraling selecteren.

Budget
Champagne heeft vaak de stempel dat het duur en exclusief is. Uiteraard wordt een mooie fles bubbels minder snel ontkurkt dan een fles wijn. Toch zijn er genoeg betaalbare champagnes die uitermate geschikt zijn om te geven als cadeau. Deze zijn wellicht minder bekend, maar de smaak is er zeker niet minder om! Wil je een goede champagne laten bezorgen, maar wil je voor het champagne cadeau niet te diep in de buidel tasten? Kies dan voor onze champagnes van Baron Fuenté.

Wanneer geef je champagne cadeau?

Er zijn diverse redenen om een fles champagne als cadeau te laten bezorgen. De voornaamste reden voor is uiteraard wanneer er iets te vieren valt! Maar welk champagne geschenk past het beste bij dit vrolijke moment? Wij adviseren om hiervoor goed te kijken naar de gelegenheid én de persoon (of personen) waarnaar de champagne wordt verstuurd. Charles legt even kort drie voorbeelden uit.

Champagne als bruiloft cadeau

Om een aanzoek of bruiloft  te vieren is een mooie fles bubbels natuurlijk uitermate geschikt! Aangezien het hierbij om twee personen gaat, is een giftbox in combinatie met twee champagne flûtes een ideaal champagne cadeau. Zowel Moët & Chandon als Veuve Clicquot hebben hiervoor hun bekendste champagne in een speciale geschenkverpakking uitgebracht. Daarnaast heeft Laurent-Perrier ook een geschenkdoos in het assortiment welke is voorzien van een fles champagne met twee glazen. Ook zeker een aanrader als champagne cadeau bij een huwelijk!

Champagne cadeau bij een zakelijke deal
Het proosten met een glas champagne wordt veelvuldig toegepast bij het sluiten van een zakelijke deal. Een mooie fles champagne laten bezorgen bij een klant of relatie zal daarom wel degelijk gewaardeerd worden. Denk bij het kiezen van het champagne geschenk goed na over het aantal personen dat deelneemt aan de feestvreugde. Bij een wat groter gezelschap is het extra leuk als er wordt geproost met een grote fles champagne. Een magnum van 1.5 liter past goed in dit plaatje. Wil je écht uitpakken met het champagne geschenk? Kies dan voor een exclusieve Jerobaum met een inhoud van maar liefst 3 liter!

Champagne cadeau bij een verjaardag
Iemand als verjaardagscadeau verrassen met een fles champagne? Hiervoor zijn de speciale cadeauverpakkingen natuurlijk uitstekend geschikt. Bij het kiezen van de juiste fles is het belangrijk om de voorkeur van de jarige ontvanger na te gaan. Indien hij/zij regelmatig champagne drinkt valt een droge Brut zeker in de smaak vallen. Kies voor een Demi Sec wanneer de ontvanger een iets zoetere smaak heeft. Het assortiment van Moët & Chandon heeft voor elk wat wils. Daarnaast zijn de champagnes van dit bekende huis altijd verpakt in een herkenbare geschenkverpakking. Tip! Voeg een kaartje met een verjaardagsthema toe voor dat extra feestelijke tintje!

Champagne met nieuwjaar
Waarschijnlijk het populairste moment om champagne te drinken is natuurlijk Oud & Nieuw. Tijdens de jaarwisseling is het gebruikelijk om te proosten op het nieuwe jaar.  Een gewilde champagne om met nieuwjaar te drinken is Baron Fuenté. Daarnaast is Moët & Chandon een uitstekende keuze om met nieuwjaar te drinken. Beide champagnes zijn ideaal om mee te nemen als je op visite gaat of om als cadeau te laten bezorgen. Geef je de voorkeur aan een ander merk champagne met de nieuwjaarsperiode? Neem contact op met onze medewerkers. We informeren je graag bij het kiezen van jouw favoriete fles champagne voor nieuwjaar.

Champagne versturen naar het buitenland

Iemand in het buitenland verrassen met een mooie fles champagne? Ook dat kan bij Charles! Ons complete assortiment champagnes kunnen bezorgd worden in (bijna) alle Europese landen. Het bestellen verloopt gewoon via ons eenvoudige stappenplan, waarbij per bezorgadres het land van bestemming opgegeven kan worden. Een champagne bezorgen in bijvoorbeeld België, Duitsland, Frankrijk of Engeland wordt dankzij Charles wel heel makkelijk! De bezorging in het buitenland van neemt uiteraard iets meer tijd in beslag dan wanneer deze binnen Nederland afgeleverd moet worden. Ook gelden er andere tarieven aangezien het pakket een grotere afstand moet afleggen. Voor het gemak hebben wij een compleet overzicht van alle leverbare landen, de bijbehorende tarieven en een indicatie van de levertijden opgesteld.

Champagne cadeau geven voor een verjaardag

Wil je je personeel, relaties, vrienden of familie trakteren op een heerlijk verjaardagscadeau en er samen op proosten? Bekijk onze Verjaardags cadeaupakketten, met onder meer een selectie van diverse soorten champagne. Altijd in een luxe geschenkverpakking en met de mogelijkheid om een persoonlijk kaartje toe te voegen voor de ontvanger. Champagne als cadeau voor een verjaardag valt gegarandeerd goed in de smaak en zal enthousiast worden ontvangen. Je kunt het champagne cadeau persoonlijk overhandigen of als verrassing laten verzorgen. Als je advies wilt over de keuze voor een fles champagne als verjaardagscadeau, informeren we je graag.