• Verpakt in luxe cadeauverpakking
  • Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • Meerdere bezorgadressen opgeven
  • 100% veilige gegevensverwerking
  • +31(0)23 205 2661

Koningsdag pakket 2024

Denk je aan een écht Nederlands feestje? Dan denk je natuurlijk aan Koningsdag. Vanaf 2014 vieren we Koningsdag op 27 april, op de verjaardag van koning Willem-Alexander. Het is een nationale feestdag die vaak vol staat met activiteiten zoals vrijmarkten, een bezoek van de koninklijke familie aan een plaats in Nederland, festivals en veel gezelligheid en spelletjes thuis.

Bij Charles.nl maken we het feest compleet met speciale Koningsdag pakketten! Zo heb je alle versiering én heerlijke hapjes en drankjes direct in huis. Of verras je liever een ander met een origineel Koningsdag cadeau? Een Koningsdag pakket is altijd een goed idee.

Koningsdag thuis vieren met een pakket

Ga je Koningsdag thuis vieren? Dan kan een leuk borrelpakket niet ontbreken. Onze Koningsdag pakketten zijn met zorg samengesteld en bevatten alles wat je nodig hebt voor een feestje. We vertellen je hieronder graag meer over onze pakketten:

⦁ Allereerst de aankleding voor Koningsdag thuis! Je komt meteen in de Oranje sferen door de oranje vlaggenlijn en bloemenkrans.
⦁ Ook aan de hapjes hebben we gedacht! Alles in het pakket is volledig in het thema: geniet van Koningschips, Willy’s Notenmix en Fijne Koningsdag Popcorn.
⦁ En in een Koningsdag borrelpakket mogen de drankjes ook niet ontbreken. Zo bevatten onze pakketten bijvoorbeeld Jopen Viva El Rye bier, Oranjebitter Likorette, Fentimans Tonic Water of een fles Chardonnay. Alle producten hebben natuurlijk een oranje tintje.
⦁ Al onze Koningsdag pakketten zijn verpakt in een luxe geschenkverpakking, wat het een echt cadeau maakt voor de ontvanger. Naast pakketten per post, bieden we ook een pakket aan wat door de brievenbus past. Een zeer origineel cadeau per post!
⦁ De cadeaupakketten zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen, met voor elk wat wils.

Koningsdag thuis activiteiten

Versiering? Check. Hapjes en drankjes? Check. Het belangrijkste voor een geslaagde Koningsdag heb je nu geregeld. Met onderstaande Koningsdag thuis activiteiten tips zet je de puntjes verder op de ‘i’:

⦁ Maak een playlist aan met speciale muziek, om helemaal in sfeer te komen. Van Viva Hollandia tot Oranje Boven!
⦁ Trek een feestelijke oranje outfit aan.
⦁ Koningsdag thuis met kinderen? Dan kunnen oud Hollandse spelletjes zoals koekhappen en blikgooien niet ontbreken.

Koningsdag pakket voor collega’s

Wil je personeel op een originele manier verrassen? Dan is een Koningsdag pakket een perfect cadeau. Niemand verwacht een cadeau van een werkgever met Koningsdag, wat het extra leuk maakt om te versturen. Bij Charles.nl zijn we gespecialiseerd in pakketten voor bedrijven, zowel voor kleine als grote aantallen. Zo kan je direct een persoonlijk kaartje (of brief) met bedrijfslogo toevoegen. Ook kan je eenvoudig meerdere bezorgadressen toevoegen. Bij grotere aantallen kunnen we daarnaast een Koningsdag cadeaupakket op maat maken. Vraag hiervoor een offerte aan, binnen een uur komen we met een voorstel.

Koningsdag 2024 cadeau bezorgen

Het perfecte Koningsdag cadeaupakket gevonden op onze website? Ook het bestelproces is een fluitje van een cent: kies het aantal, voeg eventueel een brief of kaartje toe, selecteer de gewenste bezorgdatum en vul de adresgegevens in. Zo kan je een Koningsdag borrelpakket laten bezorgen bij jou thuis, bij vrienden of op een werkadres. Wij bezorgen cadeaupakketten in heel Europa: ook Nederlandse vrienden, familie of collega’s in het buitenland kan je dus verrassen met een vrolijk Koningsdag feestje!

Heb je vragen over onze Koningsdag thuis pakketten of over jouw bestelling? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.