• Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • 100% veilige gegevensverwerking
  • Kies zelf de gewenste bezorgdatum
  • Achteraf betalen mogelijk
  • +31(0)23 205 2661

Jubileum cadeau

Vier feest met een jubileum cadeau van Charles.nl

Wanneer het tijd is om een mijlpaal te vieren, wil je dit moment markeren met iets echt bijzonders. Een jubileum cadeau voor een bedrijf moet zowel de geest van jouw onderneming weerspiegelen als een blijvende indruk achterlaten. Charles,nl is een ideale bestemming voor het vinden van een origineel cadeau voor een jubileum van een bedrijf. Heb je al een bepaald idee net welk jubileum cadeau je jouw collega’s of relaties wilt verrassen? Gaat het niet om een jubileum van jouw bedrijf, maar om het jubileum van een medewerker? Ook dan ben je bij Charles.nl aan het juiste adres!

Hoe een jubileum cadeau voor je bedrijf kiezen?

Een jubileum vieren kan natuurlijk op allerlei manieren, Misschien organiseer je een speciaal feest of ga je het jubileum van jouw bedrijf op een andere manier vieren. Bij het trakteren op een cadeau kun je kiezen uit allerlei type producten, zoals een heerlijke fles wijn, cava of champagne. Ook kun je gaan voor een feestelijk cadeaupakket of borrelpakket om je personeel of relaties mee te verrassen. Een andere optie is het geven van een brievenbus cadeau dat op elk gewenst huisadres door de postbode bezorg wordt.

Een origineel jubileum cadeau voor jouw bedrijf

Op Charles.nl vind je een uitgebreide selectie van cadeaus voor een jubileum van een bedrijf die niet alleen origineel, maar ook betekenisvol zijn. Of je nu op zoek bent naar iets klassieks, innovatiefs, of volledig op maat gemaakt, wij hebben het allemaal. Van luxueuze geschenkmanden gevuld met de fijnste delicatessen tot gepersonaliseerde artikelen. Elk item in ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd om indruk te maken en er een feestelijk en geslaagd jubileum van te maken.

Cadeau jubileum bedrijf laten bezorgen

Na het kiezen van jouw favoriete jubileum cadeau kun je de geschenken laten bezorgen op een of meerdere adressen in binnen- en buitenland. Hierbij bepaal je zelf de gewenste bezorgdatum, zodat jouw jubileum geschenk op de juiste dag in handen komt van personeel of relaties. Bij het bestellen van een geschenk kun je kiezen uit meerder betaalmethoden, waaronder betaling op factuur.

Een jubileum cadeau persoonlijk maken

Maak je jubileum cadeau voor jouw bedrijf helemaal af door een kaartje met een persoonlijke boodschap toe te voegen of een opgemaakte kaart of brief in jouw eigen huisstijl. Op deze manier geef je jouw geschenk toegevoegde waarde en kun je een tekst opstellen over het jubileum. En heb je een groot aantal cadeau nodig voor het vieren van een jubileum? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen en adviseren je graag om het ideale cadeau te verzorgen voor het vieren van een jubileum van jouw bedrijf!

Veelgestelde vragen

  • Een cadeaupakket kan bestaan uit allerlei type producten en is onder te verdelen in allerlei thema’s. Zo kun je kiezen voor een borrelpakket, wijnpakket, brievenbuspakket en een wellnesspakket. Daarnaast zijn er cadeaupakketten voor feestdagen als Sinterklaas + Kerst en gelegenheden als een jubileum, verjaardag of als bedankje. Over het algemeen bestaat een cadeaupakket uit food-, non food-producten of een combinatie hiervan. Een cadeaupakket kan een fles alcohol bevatten, maar er zijn ook alcoholvrije cadeaupakketten verkrijgbaar. Afhankelijk van de ontvanger kun je de inhoud van een cadeaupakket kiezen dat bij hem of haar in de smaak zal vallen.