• Kies zelf de gewenste bezorgdatum
  • Voor 17:00 besteld, morgen bezorgd
  • Leuke geschenken per post
  • Verrassende cadeaupakketten
  • +31(0)23 205 2661

Nieuwe woning cadeaupakket

Cadeau voor een nieuwe woning? Trakteer op een speciaal cadeaupakket

Al decennia lang behoren cadeaupakketten tot een van de meest gewaardeerde geschenken bij het betrekken van een nieuwe woning. Het bestellen en bezorgen van een cadeaupakket voor een nieuwe woning is eenvoudig via Charles! Met een paar eenvoudige stappen kan de bestelling worden geplaatst. Kies uit een breed assortiment hoogwaardige producten, samengesteld met zorg en aandacht voor detail. Voeg een persoonlijke boodschap toe en selecteer de gewenste bezorgdatum. Zelfs last-minute cadeaus kunnen worden geregeld! Als de bestelling op werkdagen voor 17:00 uur wordt geplaatst, kan het cadeaupakket voor een nieuwe woning de volgende dag nog worden bezorgd.

Het versturen van een cadeau voor een nieuwe woning

Charles is gespecialiseerd in het verzenden van cadeaupakketten voor diverse gelegenheden, waaronder cadeaus om te geven bij een nieuwe woning. Alle pakketten worden standaard geleverd in een luxe geschenkverpakking, zorgvuldig samengesteld om de ontvanger te imponeren. Een persoonlijke boodschap kan worden toegevoegd via een bijgevoegd kaartje, dat indien gewenst kan worden verfraaid met een zelfgekozen thema. De keuze van de bezorgdatum is van groot belang bij het versturen van een cadeau voor een nieuwe woning. Vaak is het belangrijk dat de levering op een specifieke datum plaatsvindt. Daarom kan de bezorgdatum bij online bestellen eenvoudig worden gekozen via een overzichtelijke kalender.

Nieuwe woning? Geef een origineel cadeau!

Hoe bepaal je het ideale cadeau om te geven bij een nieuwe woning? Hier zijn enkele belangrijke factoren om rekening mee te houden:

Wat is het budget?
Het vaststellen van een budget is een goed startpunt. Door gebruik te maken van ons prijsfilter kun je gemakkelijk binnen het budget blijven terwijl je nog steeds hoogwaardige producten kunt selecteren. Voor vrijwel elk budget vind je een fraai cadeau voor een nieuwe woning.

Voor wie is het cadeaupakket voor een nieuwe woning?
Het is belangrijk om rekening te houden met de voorkeuren en interesses van de ontvanger bij het samenstellen van het cadeau voor een nieuwe woning. Denk na over hun favoriete producten, hobby's en persoonlijke voorkeuren om een pakket samen te stellen dat echt bij hen past. Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met eventuele dieetwensen of allergieën van de ontvanger bij het selecteren van producten voor het cadeaupakket voor een nieuwe woning. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een wijngeschenk, feestelijk bedrukte fles cava van MessageBottle, borrelpakket of een van de vele andere cadeaus. Waarmee ga jij de kersverse woningeigenaren verrassen en blij maken?

Cadeau voor een nieuwe woning per brievenbus bezorgd

Leuk is om de nieuwe huiseigenaar of huiseigenaren te verrassen met een leuk cadeau dat per brievenbuspost word bezorgd. Bij thuiskomst vinden ze een fraai cadeau als felicitatie voor de aankoop van een nieuwe woning. Om een persoonlijke boodschap over te brengen, kan een mooi kaartje worden toegevoegd aan het cadeaupakket voor een nieuwe woning. Dit kaartje kan worden gepersonaliseerd met een eigen tekst en thema. Ook is het mogelijk om (zonder extra kosten) een eigen logo toe te voegen, dat samen met de boodschap op het kaartje wordt afgedrukt. Zo geef je jouw geschenk een bijzonder en persoonlijk tintje, dat zeker gewaardeerd gaat worden.

Nieuwe woning cadeau in binnen- en buitenland bezorgd

Al onze cadeaupakketten en geschenken kunnen worden bezorgd in (bijna) alle Europese landen. Het bestelproces verloopt zoals gebruikelijk, waarbij per bezorgadres het land van bestemming kan worden geselecteerd. Zo wordt het bezorgen van een cadeaupakket in bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk, België of Engeland eenvoudig gemaakt. Bij het bestellen van een cadeaupakket voor een nieuwe woning kun je zelf de gewenste bezorgdatum selecteren. Wij zorgen er voor dat het bestelde geschenk bezorgd wordt op deze datum. Heb vragen over het versturen of bezorgen van een cadeau bij een nieuwe woning? Neem contact op, we helpen en adviseren je graag.

Veelgestelde vragen

  • Een cadeaupakket kan bestaan uit allerlei type producten en is onder te verdelen in allerlei thema’s. Zo kun je kiezen voor een borrelpakket, wijnpakket, brievenbuspakket en een wellnesspakket. Daarnaast zijn er cadeaupakketten voor feestdagen als Sinterklaas + Kerst en gelegenheden als een jubileum, verjaardag of als bedankje. Over het algemeen bestaat een cadeaupakket uit food-, non food-producten of een combinatie hiervan. Een cadeaupakket kan een fles alcohol bevatten, maar er zijn ook alcoholvrije cadeaupakketten verkrijgbaar. Afhankelijk van de ontvanger kun je de inhoud van een cadeaupakket kiezen dat bij hem of haar in de smaak zal vallen.