• Verpakt in luxe cadeauverpakking
  • Kies zelf de gewenste bezorgdatum
  • Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • Specialist in cadeaupakketten!
  • +31(0)23 205 2661

Pensioen pakket

Het ideale pensioen pakket voor een collega

Zorg voor een afscheid in stijl en beloon een collega die met pensioen gaat met een prachtig pensioen pakket. Een mooie vorm om jouw waardering te tonen aan een medewerker die pensionaris wordt. Bij Charles.nl vind je ideale geschenken die bij een pensioen van een collega overhandigd of bezorgd kunnen worden. Zowel voor vrouwen als mannen is er een uitgebreide keuze uit cadeaus. Afhankelijk van je budget kun je jouw ideale pensioen pakket kiezen en eenvoudig online bestellen en laten bezorgen waar en wanneer je wilt.

Hoe het perfecte cadeau bij pensioen van een collega kiezen?

Het selecteren van het ideale pensioen cadeau voor je collega is misschien niet eenvoudig. Het doel is iets te vinden wat niet alleen zegt "Gefeliciteerd met je pensioen", maar ook "We gaan je echt missen en dit is niet zomaar een cadeau dat we last-minute bij de benzinestation hebben gehaald". De eerste stap is nadenken over de persoonlijkheid van je collega. Is je collega een wijnliefhebber, een bierliefhebber of misschien gek op borrelhapjes, er is altijd een pensioen pakket dat bij hun smaak past. Bij Charles.nl vind je voor elk wat wils.

Het geven van een pensioen cadeau aan een collega

Het moment suprême: de overhandiging van het pensioen pakket. Dit is het moment waarop je laat zien hoeveel je collega voor jou en het team heeft betekend. Maak er een speciaal moment van, misschien met een kleine speech of door samen herinneringen op te halen. Het idee is om een glimlach op het gezicht van je collega te toveren en ze te laten weten dat hun harde werk en toewijding echt gewaardeerd werden. En vergeet niet, terwijl dit misschien een afscheid is, is het ook een nieuw begin voor je collega. Een goed gekozen pensioen cadeau van Charles.nl kan hen helpen dit nieuwe hoofdstuk te starten met een positieve en optimistische noot.

Flexibiliteit in bezorging van een pensioen pakket

Is de datum bekend waarop er een collega met pensioen gaat? Bij het bestellen van een pensioen cadeau op Charles.nl kun je zelf de gewenste bezorgdatum selecteren. Alle geschenken worden in een luxe geschenkverpakking bezorgd. Je hebt hierbij de mogelijkheid om een kaartje toe te voegen met een persoonlijke boodschap, waarbij je jouw geschenk een persoonlijke touch geeft. Aan jou de keuze om het geschenk op een huisadres of werkadres te laten bezorgen. Door het geven van een pensioenpakket zorg je voor een onvergetelijk afscheid.

Regelmatig pensioen pakketten nodig?

Heeft jouw organisatie regelmatig medewerkers die met pensioen gaan en vind je het lastig en tijdrovend om telkens een pensioen pakket te bedenken en te verzorgen? Dan hebben we bij Charles.nl voor jou dé oplossing. Een eigen online bedrijfspagina met een selectie van geschenken die we onderling afstemmen. Je kunt dan op elk gewenst moment een cadeau bestellen en laten bezorgen voor nieuwe medewerkers. En je hebt geen omkijken naar betalen, want facturering verloopt achteraf. Een eigen pagina kan natuurlijk prima gecombineerd worden met andere gelegenheid om een geschenk te verzorgen voor medewerkers, zoals een jubileum, verjaardag of afscheid. Meer weten? Neem contact op, we informeren je graag!

Veelgestelde vragen

  • Een cadeaupakket kan bestaan uit allerlei type producten en is onder te verdelen in allerlei thema’s. Zo kun je kiezen voor een borrelpakket, wijnpakket, brievenbuspakket en een wellnesspakket. Daarnaast zijn er cadeaupakketten voor feestdagen als Sinterklaas + Kerst en gelegenheden als een jubileum, verjaardag of als bedankje. Over het algemeen bestaat een cadeaupakket uit food-, non food-producten of een combinatie hiervan. Een cadeaupakket kan een fles alcohol bevatten, maar er zijn ook alcoholvrije cadeaupakketten verkrijgbaar. Afhankelijk van de ontvanger kun je de inhoud van een cadeaupakket kiezen dat bij hem of haar in de smaak zal vallen.