• Verpakt in luxe cadeauverpakking
  • Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • Meerdere bezorgadressen opgeven
  • 100% veilige gegevensverwerking
  • +31(0)23 205 2661

Cadeau Secretaressedag

Secretaresse dag 2024: toon jouw waardering met een cadeau

Op de derde donderdag van april zetten we traditioneel secretaresses, secretarieel medewerkers en management assistentes in het zonnetje. Het is dan namelijk Secretaresse dag! En hoe kan je beter iemand bedanken, dan met een mooi cadeaupakket? We hebben daarom speciaal voor deze dag een aantal cadeaupakketten samengesteld.

Secretaressedag - 18 april 2024

Wist je dat…
- Secretaressedag oorspronkelijk uit de Verenigde Staten komt?
- We deze feestdag sinds 1989 in Nederland vieren?
- Secretaressedag altijd op de derde donderdag van april is? Schrijf de onderstaande data maar alvast in de agenda: donderdag 18 april 2024 en donderdag 17 april 2025.

Het doel van Secretaresse dag is om medewerkers extra in het zonnetje te zetten en stil te staan bij hun harde werk dat ze elke dag weer doen. Je staat er misschien niet altijd zo bij stil, maar zonder deze groep medewerkers zouden er een hele hoop werkzaamheden niet zo soepel verlopen. En het is natuurlijk mooi om deze speciale dag nog leuker te maken, met een cadeaupakket van Charles.nl! Wil jij iemand wat welverdiende ontspanning en een moment voor zichzelf cadeau geven, kies dan voor een wellnesspakket.

Secretaressedag cadeau bestellen

Bij Charles gaan we voor originaliteit en creativiteit. Onze pakketten zijn niet zomaar een cadeau, het is een complete ervaring voor de ontvanger. Zo hebben we alles zelf helemaal samengesteld: van drankjes die echt bij dit moment passen tot verrassende hapjes die je nog nooit geproefd hebt. En dit alles verpakken we in een originele cadeauverpakking, om de ervaring helemaal af te maken.

Onze Secretaresse dag cadeaus hebben we met zorg samengesteld. Zo bieden onze pakketten voor elk wat wils! Ga je bijvoorbeeld voor een origineel brievenbuscadeau, of pak je uit met een groot cadeaupakket? Bekijk ons uitgebreide assortiment cadeaupakketten en verras jouw medewerkers.

Vier Secretaresse dag met Charles.nl

Bij Charles.nl zijn we gespecialiseerd in het versturen van cadeaupakketten voor bedrijven. Zo kan je direct een persoonlijk kaartje (of brief) met bedrijfslogo toevoegen en kan je eenvoudig meerdere bezorgadressen toevoegen. Dit maakt het bestellen van een Secretaresse cadeau een fluitje van een cent! Ook kan je onze cadeaupakketten op een bedrijfsadres laten leveren. Wil je grote aantallen bestellen? Vraag dan direct een offerte aan voor een persoonlijk aanbod. Ook maatwerk is mogelijk, neem contact met ons op en we kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden.

Voordelen van Charles.nl

Bestel je een cadeaupakket voor Secretaressedag bij Charles.nl? Dan profiteer je van vele voordelen:

● Voor 17u besteld, morgen bezorgd. Of kies zelf een bezorgdatum naar wens!
● Inclusief verrassende cadeauverpakking voor het echte cadeau gevoel.
● Mogelijkheid voor personalisatie: persoonlijk kaartje met eventueel een bedrijfslogo toevoegen.
● De specialist op het gebied van cadeaupakketten: we stellen alle pakketten met de hand samen, waarmee je dus altijd een origineel cadeau geeft aan jouw medewerkers.