• Kies zelf de gewenste bezorgdatum
  • Wij bezorgen ook in het buitenland
  • 100% veilige gegevensverwerking
  • Specialist in cadeaupakketten!
  • +31(0)23 205 2661

Trakteer je collega’s op een leuk vakantie cadeau pakket

Wil je je personeel als teken van waardering een leuk en nuttig cadeau geven bij de start van de zomervakantie? Trakteer op een vakantie cadeau pakket met allerlei zomerse producten om tijdens de zomervakantie te gebruiken of van te genieten. Zo kun je kiezen voor onder meer cocktailpakketten, heerlijke cava, strandpakketten en borrelpakketten. Bepaald cadeaupakketen voor de vakantie kunnen per brievenbus worden bezorgd op huisadressen van jouw medewerkers. Je kunt er ook voor kiezen om jouw vakantiepakket persoonlijk als cadeau te overhandigen en alles bij jouw bedrijf te laten bezorgen.

Goed half jaar achter de rug? Geef een vakantiepakket cadeau!

Heb je een succesvol eerste deel van het jaar achter de rug en ben je trots op de inzet en betrokkenheid van je collega’s? Dan is het erg leuk om jouw waardering te uiten met een origineel cadeau. Door het geven van een vakantiepakket als cadeau gaan jouw medewerkers met een lekker en gewaardeerd gevoel de vakantie starten. De vakantiepakketten zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, maten en tarieven. Voor elke portemonnee is er een geschikt vakantie pakket. En heb je grote aantallen nodig? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, die je tijdens kantoortijden al binnen een uur ontvangt.

Een vakantie pakket met een persoonlijke touch

Je kunt jouw vakantie cadeau helemaal compleet maken door een kaartje of brief toe te voegen met jouw persoonlijke boodschap. Altijd leuk om een cadeau te ontvangen met een kaartje erbij namens de eigenaar of directeur. Zowel je collega’s, klanten of relaties zullen het waarderen als het geschenk een persoonlijke touch heeft. Ook kun je ervoor kiezen om een brief in eigen huisstijl mee te sturen. Zo maak je jouw vakantie cadeau helemaal persoonlijk!

Vakantie cadeau pakketten bezorgen in heel Europa

Een vakantie pakket kun je niet alleen als cadeau laten bezorgen in Nederland, maar in veel meer Europese landen. Je kunt bij het bestelling van jouw favoriete vakantiepakket eenvoudig de gewenste bezorgdatum kiezen. Wij zorgen ervoor dat jouw vakantie pakket in een luxe verpakking op de juiste dag bezorgd wordt, waarna alle ontvangers deze zomer kunnen genieten van een prachtig vakantie pakket. En heb je vragen over het bezorgen van geschenken en/of over andere zaken? Neem gerust contact op! We helpen en adviseren je graag om jouw ideale vakantie cadeau pakket te verzorgen.

Een vakantie cadeau pakket op maat samenstellen

Wil je een vakantie pakket cadeau geven met artikelen die je zelf wilt bepalen? Geen probleem! Bij Charles.nl denken we graag met je mee om een vakantie pakket op maat samen te stellen. Neem contact met ons op en laat ons weten welke specifieke items je graag wilt opnemen, en wij zorgen voor een uniek en attent vakantie cadeau dat ongetwijfeld gewaardeerd zal worden. Een ideale manier om personeel, klanten en/of relaties te verrassen en hen een fijne vakantie te wensen.

Regelmatig cadeau pakketten voor collega’s of klanten nodig?

Heeft jouw organisatie regelmatig cadeaupakketten of geschenken nodig voor collega’s en relaties en vind je het lastig en tijdrovend om telkens geschikte cadeau te bedenken en te verzorgen? Dan hebben we bij Charles.nl voor jou dé oplossing. Een eigen online bedrijfspagina met een selectie van geschenken die we onderling afstemmen. Je kunt dan op elk gewenst moment een cadeau bestellen en laten bezorgen voor je personeel. En je hebt geen omkijken naar betalen, want facturering verloopt achteraf. Een eigen pagina kan ingezet worden voor cadeaus voor allerlei gelegenheden, zoals een jubileum, verjaardag, pensioen, afscheid en natuurlijk voor een vakantie cadeau pakket. Meer weten? Neem contact op, we informeren je graag!

Veelgestelde vragen

  • Een cadeaupakket kan bestaan uit allerlei type producten en is onder te verdelen in allerlei thema’s. Zo kun je kiezen voor een borrelpakket, wijnpakket, brievenbuspakket en een wellnesspakket. Daarnaast zijn er cadeaupakketten voor feestdagen als Sinterklaas + Kerst en gelegenheden als een jubileum, verjaardag of als bedankje. Over het algemeen bestaat een cadeaupakket uit food-, non food-producten of een combinatie hiervan. Een cadeaupakket kan een fles alcohol bevatten, maar er zijn ook alcoholvrije cadeaupakketten verkrijgbaar. Afhankelijk van de ontvanger kun je de inhoud van een cadeaupakket kiezen dat bij hem of haar in de smaak zal vallen.