• Champagne in geschenkverpakking
 • Meerdere bezorgadressen opgeven
 • Kies zelf de gewenste bezorgdatum
 • Voeg een kaartje of brief met logo toe
 • +31(0)23 205 2661

Champagnehuis Bollinger is een prestigieus en historisch champagnehuis gevestigd in Ay, een gemeente in de Champagne-regio van Frankrijk. Het huis werd opgericht in 1829 door Athanase de Villermont, Joseph Bollinger, en Paul Renaudin. Het staat bekend om zijn uitzonderlijke kwaliteit en is een van de meest vooraanstaande producenten van champagne ter wereld.

Enkele belangrijke kenmerken en feiten over Champagnehuis Bollinger zijn:

 1. Familiebedrijf: Bollinger is een van de weinige grote champagnehuizen die nog steeds een familiebedrijf is. Het is in handen van de familie Bollinger en wordt nog steeds beheerd door leden van de familie.

 2. Wijngaarden: Het huis heeft uitgestrekte wijngaarden in en rond Ay, en de meeste van hun druiven worden geoogst van eigen wijngaarden. Ze hebben ook wijngaarden in andere belangrijke delen van de Champagne-regio.

 3. Prestigieuze cuvées: Bollinger staat bekend om zijn uitzonderlijke cuvées, waaronder de beroemde "La Grande Année" en "R.D." (Récemment Dégorgé). Deze champagnes behoren tot de meest gewilde en geprezen in de wereld.

 4. Vinificatie: Bollinger staat bekend om zijn traditionele productiemethoden, waaronder het gebruik van houten vaten voor het rijpen van sommige wijnen en de nadruk op het behouden van de kwaliteit en de stijl van hun champagnes.

 5. James Bond: Champagne Bollinger heeft ook enige bekendheid gekregen in de populaire cultuur, omdat het de favoriete champagne is van de fictieve geheimagent James Bond in Ian Fleming's boeken en de daaropvolgende filmadaptaties.

 6. Milieubewustzijn: Net als veel wijnhuizen in de moderne tijd, heeft Bollinger gewerkt aan duurzaamheid en milieubewustzijn in hun wijnbouwpraktijken.

Champagne Bollinger staat bekend om zijn rijke en complexe champagne, met een sterke nadruk op Pinot Noir-druiven die de basis vormen voor veel van hun cuvées. Het is een favoriete keuze voor liefhebbers van hoogwaardige champagne en wordt vaak geassocieerd met speciale gelegenheden en vieringen.

Veelgestelde vragen

 • Er zijn diverse redenen om een fles champagne als cadeau te laten bezorgen. De voornaamste reden is uiteraard wanneer er iets te vieren valt! Maar welk champagne geschenk past het beste bij dit vrolijke moment?

  Champagne als huwelijkscadeau
  Om een aanzoek of huwelijksvoltrekking te vieren is een mooie fles bubbels natuurlijk uitermate geschikt! Aangezien het hierbij om twee personen gaat, is een giftbox in combinatie met twee champagne flûtes een ideaal champagne cadeau. Zowel Moët & Chandon als Veuve Clicquot hebben hiervoor hun bekendste champagne in een speciale geschenkverpakking uitgebracht. Daarnaast heeft Laurent-Perrier ook een luxe cadeauverpakking met een mooie giftbox waar twee glazen bij zitten.

  Champagne geschenk bij een zakelijke deal
  Een mooie fles champagne laten bezorgen bij een klant of relatie bij het sluiten van een zakelijke deal wordt zeker gewaardeerd. Denk bij het kiezen van het champagne geschenk goed na over het aantal personen dat deelneemt aan de feestvreugde. Bij een wat groter gezelschap is het extra leuk als er wordt geproost met een grote fles champagne. Een magnum van 1.5 liter past goed in dit plaatje. Wil je écht uitpakken met het champagne geschenk? Kies dan voor een exclusieve Jerobaum met een inhoud van maar liefst 3 liter!

  Champagne cadeau bij een verjaardag
  Iemand als verjaardagscadeau verrassen met een fles champagne? Hiervoor zijn de speciale cadeauverpakkingen natuurlijk uitstekend geschikt. Het assortiment van Moët & Chandon heeft voor elk wat wils.

  Tip! Voeg een kaartje met een thema toe voor de ontvanger voor dat extra feestelijke tintje!

 • Champagne heeft vaak de stempel dat het duur en exclusief is. Uiteraard wordt een mooie fles bubbels minder snel ontkurkt dan een witte wijn of rosé. Toch zijn er genoeg betaalbare champagnes die uitermate geschikt zijn om te geven als cadeau. Deze zijn wellicht minder bekend dan Moët & Chandon, maar de smaak is er zeker niet minder om! Wil je een heerlijke champagne laten bezorgen, maar wil je voor het cadeau niet te diep in de buidel tasten? Kies dan voor een Baron Fuenté.