• Verpakt in luxe cadeauverpakking
  • Selectie door eigen vinologen
  • Kies zelf de gewenste bezorgdatum
  • Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • +31(0)23 205 2661

Villa Conchi cava

Villa Conchi cava

Maak kennis met Villa Conchi! Dit is geen vakantiehuis in Spanje, maar een prachtige cava. Deze cava is bedoeld als een eerbetoon aan alle vrouwen over de hele wereld. De flessen cava rijpen voor minimaal twaalf maanden in de kelders van Villa Conchi en worden volledig volgens traditionele methodes geproduceerd. En die tijd en aandacht proef je echt terug in deze bruisende cava. Wil je iemand verrassen met een feestelijk cadeau? Dan is deze cava een perfecte keuze. Een prachtige fles bubbels, in diverse geschenkverpakkingen verkrijgbaar. Ga je voor de houten kist, het luxe geschenkblik of voor de indrukwekkende magnumfles? Een uniek mousserend product? Villa Conchi is ontzettend leuk om te geven. 

Over Villa Conchi cava

Achter de Villa Conchi cava zit mevrouw Conchi, een Franse dame met een voorliefde voor mousserende wijnen, cava's en champagnes. In Spanje ging mevrouw Conchi aan de slag met l-Lo, Perellada, Macabeo en Chardonnay druiven. De hoogteligging van de wijngaarden zorgt voor koele temperaturen ’s nachts. Dit resulteert in druiven met een perfecte zuurgraad en een mooie, frisse en toegankelijke smaak. De Villa Conchi cava heeft aroma’s van appel, citroen en munt. Geniet daarnaast van de rijke smaak van tropisch fruit. Villa Conchi cava brut is zeer geschikt als aperitief of om te schenken in gezelschap van lichte voorgerechten. De vrouwelijke touch van mevrouw Conchi is ook in het design goed terug te zien. Het etiket en de decoratie op de fles zijn te herkennen aan de prachtige kleuren en het oog voor detail.

Villa Conchi cava brut, een perfect cadeau

We hebben drie prachtige Villa Conchi geschenken in ons assortiment:

- Villa Conchi in houten kist: met een houten wijnkist maak je altijd een goede indruk! Wanneer het schuifje opengaat is daar een prachtige fles   
- Villa Conchi in luxe geschenkblik: ook is deze cava verkrijgbaar in een kleurig geschenkblik, alle aandacht gaat gelijk uit naar dit cadeau!
- Villa Conchi Magnum gift: we krijgen nooit genoeg van Conchi cava. En gelukkig is er daarom deze magnum fles met een inhoud van 1,5 liter. We maken het af met een prachtige geschenkdoos. Een cadeau waar je iedereen blij mee maakt!

Villa Conchi is een ode aan vrouwen, maar ook voor mannen die dol zijn op cava is dit een echte aanrader.