• Gin Tonic in luxe cadeauboxen
  • Kies zelf de gewenste bezorgdatum
  • Meerdere bezorgadressen opgeven
  • Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • +31(0)23 205 2661

Gin Tonic pakket

Gin Tonic pakket cadeau geven

Een origineel cadeau versturen naar vrienden, familie, zakelijke relaties, klanten of het personeel? Een Gin Tonic pakket van Charles is hiervoor de juiste keus! Het verrassende assortiment bestaat uit diverse luxe houten kisten, gevuld met de lekkerste gin en de beste tonic. Ieder pakket bevat tevens een bijpassende garnering, zoals gedroogde limoen, citroen, kruidnagel of pompoenpitten. Met de bijgeleverde instructies is een heerlijke cocktail in een handomdraai bereidt. Kortom, een compleet cadeau dat door velen gewaardeerd zal worden! Geef een Gin Tonic pakket als verjaardagscadeau, relatiegeschenk, eindejaarsgeschenk of natuurlijk als spontaan cadeautje voor een echte liefhebber! Toch liever een ander type geschenk. adviseren we je onze mousserende wijn en cava van MessageBottle te bekijken.

Gin tonic cadeau met een persoonlijk kaartje

Voor een persoonlijke touch kun je een leuk kaartje schrijven, laten bedrukken met het bedrijfslogo en toevoegen aan het gekozen pakket. Selecteer vervolgens via onze handige kalender een exacte bezorgdatum waarop het Gin Tonic cadeaupakket afgeleverd moet worden. Plaats je de bestelling op een werkdag voor 17:00 uur? Dan is het mogelijk om de volgende dag nog te bezorgen! En heb je een groot aantal stuks nodig? Neem dan contact op voor een scherpe offerte, die je al binnen een uur ontvangt.

Gin Tonic set als zakelijk cadeau

Charles biedt de uitkomst als je een zakelijk bestelling wilt plaatsen voor het versturen van een Gin Tonic set als relatiegeschenk. Zeker rond drukke periodes in het jaar kan dit nog wel eens vergeten worden. Wel zo prettig als het bestellen gemakkelijk en snel geregeld kan worden. Charles helpt hierbij! Stel, het is rond kerst of de jaarwisseling en er moeten snel nog wat leuke cadeaus verstuurd worden. Selecteer dan bij ons een pakket die voldoet aan alle wensen, kies een bezorgdatum, vul een aantal gegevens in en rond de bestelling eenvoudig af. De betaling kan achteraf door middel van een toegestuurde factuur. Ook het versturen naar meerdere zakenrelaties is geen enkel probleem. Tijdens het bestelproces kunnen eenvoudig extra bezorgadressen ingevoerd worden. Een Gin Tonic set naar een groot aantal relaties versturen? Geen probleem! Stuur ons het adressenbestand en wij regelen de rest. 

Uniek Gin Tonic cadeaupakket

Door een leuk Gin Tonic pakket te selecteren uit ons assortiment geef je een zeer uniek geschenk! Dankzij de ruime keuze is er gegarandeerd een cadeau te vinden die perfect past bij de gelegenheid of de persoon/personen. Zo heeft Charles voor de echte liefhebber een aantal speciale, handgemaakte luxe houten kisten die voorzien zijn van de beste Gin en de lekkerste Tonic. Wil je iemand introduceren in de wereld van Gin? Kies dan voor de leuke geschenksets met miniaturen en alle benodigdheden voor het creëren van een heerlijke cocktail! Zoek je een cadeau voor een bier- of wijnliefhebber? Neem dan zeker eens een kijkje bij onze bierpakketten en wijnpakketten.

Ook naar het buitenland versturen

Naast een divers assortiment Gin Tonic cadeaus, het bestellen van grote aantallen en de snelle levering is het bij Charles tevens mogelijk om een pakket te versturen naar het buitenland. In bijna alle Europese landen kunnen wij jouw bestelling bezorgen. Een bestelling plaatsen voor het buitenland verloopt volgens een duidelijk stappenplan. Je kunt per bezorgadres aangeven wat het land van bestemming is. Hierdoor wordt het een stuk gemakkelijker om een cadeau te laten bezorgen in bijvoorbeeld België, Duitsland, Spanje of Frankrijk! Houd er alleen wel rekening mee dat het bezorgen in het buitenland meer tijd in beslag neemt. Bovendien gelden er andere tarieven aangezien het pakket over een grotere afstand vervoerd moet worden. Gelukkig heeft Charles een duidelijk overzicht van alle leverbare landen, een indicatie van de levertijden en de bijbehorende tarieven.