• Verpakt in luxe geschenkverpakking
  • Voeg een kaartje met logo toe
  • Bedrijven bestellen op factuur
  • Kies zelf een bezorgdatum
  • +31(0)23 205 2661
Klantenservice    Zakelijk

Bezorging

De bezorging van alle reguliere bestellingen worden uitgevoerd door PostNL. Onder een reguliere bestelling vallen orders met een grootte van 1 tot 30 / 40 stuks. Bij grotere aantallen schakelen wij een gespecialiseerde koeriersdienst in waarbij de levering op pallets zal plaatsvinden. Daarnaast beschikt Charles ook over eigen koeriers. Deze worden afhankelijk van de bezorglocatie en omvang van de bestelling ingezet.

 

Bezorgdatum

 

Plaats je een bestelling op werkdagen voor 17u? Dan is het al mogelijk om deze de volgende dag af te laten leveren. Is snelheid minder belangrijk maar wil je de bestelling juist op een specifieke datum afgeleverd hebben? Dan kies je middels onze overzichtelijke bezorgkalender zelf de gewenste bezorgdatum. Ook handig wanneer je bestellingen vooruit wilt inplannen zodat je er zeker van bent dat deze op de exacte verjaardag, jubileum of bijvoorbeeld een trouwdag afgeleverd worden.

 

Versturen uit eigen naam

 

Als extra service bieden wij de unieke mogelijkheid om een bestelling volledig uit eigen naam te versturen. Dit betekend dat jouw bedrijfsnaam en adres als afzender worden vermeld op het (PostNL) adreslabel. Deze naam en adres kun je zelf invoeren voor de extra flexibiliteit. Vervolgens is het voor de ontvanger direct zichtbaar wie het pakket heeft verzonden zonder het pakket daadwerkelijk te openen. De ontvanger zal dus ook niet weten dat het cadeau via Charles is besteld maar de indruk hebben dat deze persoonlijk is verpakt en toegezonden.