• Verpakt in luxe geschenkverpakking
  • Voeg een kaartje met logo toe
  • Bedrijven bestellen op factuur
  • Kies zelf een bezorgdatum
  • +31(0)23 205 2661
Klantenservice    Zakelijk

Bestellen & assortiment

Het bestellen van een (relatie)geschenk verloopt heel eenvoudig middels een aantal overzichtelijke stappen. Even snel een bedankje bestellen en versturen zonder gedoe met accounts en wachtwoorden? Geen probleem! Een inlogaccount is bij ons niet nodig, maar optioneel wel beschikbaar.

 

Personalisatie

 

Een cadeau wordt nog leuker met een persoonlijk kaartje. Kies daarom uit één van de vele thema’sen type je tekst in jouw favoriete lettertype. Alle kaartjes worden door ons gedrukt op hoogwaardig, zwaar papier en netjes als wenskaart gevouwen. Ben je wat langer van stof en past jouw tekst niet op ons kaartje? Ook daar hebben we een oplossing voor. Upload een eigen brief als Word of PDF document. Ook deze wordt door ons op hoogwaardig papier gedrukt en netjes toegevoegd aan jouw bestelling.

 

Assortiment

 

Naast ons uitgebreide standaard assortiment kan het natuurlijk voorkomen dat je net even naar iets anders opzoek bent. Hier werken we graag aan mee! Bespreek jouw wensen met onze klantenservice en verneem direct wat de mogelijkheden zijn. Afhankelijk van de gewenste aantallen is het ook mogelijk om volledig maatwerk te leveren. Denk hierbij aan een speciaal samengesteld pakket of het toevoegen van items die door jou zelf worden aangeleverd. Ook logistieke uitdagingen gaan we niet uit de weg. ‘Nee, helaas’ is echt ons allerlaatste antwoord!