• Verpakt in luxe cadeauverpakking
  • Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • Kies zelf de gewenste bezorgdatum
  • Selectie door eigen vinologen
  • +31(0)23 205 2661

Alcoholvrij cadeau

Wie wil jij een alcoholvrij cadeau geven?

Ontdek het ideale alcoholvrije cadeau bij Charles. Naast ons uitgebreide assortiment cadeaupakketten bieden we een brede selectie verfijnde alcoholvrije bubbels met een feestelijk etiket met voor elke gelegenheid een speciale boodschap. Nieuw verkrijgbaar zijn unieke flessen bubbels 0,0% van MessageBottle®; een lijn met speciale flessen, allemaal gericht op bijzondere geefmomenten. De alcoholvrije bubbels zijn beoordeeld en geselecteerd door erkende vinologen van zusteronderming De Wijnzaak. Je geeft met MessageBottle dus een fles alcoholvrije bubbels die er aansprekend uitziet én met een inhoud van hoogwaardige kwaliteit.

MessageBottle® alcoholvrij als cadeau bezorgen

Ben je op zoek naar een uniek alcoholvrij cadeau? MessageBottle® is er voor ieder moment! De flessen worden geleverd in een special ontworpen cadeaudoos, met de boodschap 'Surprise Inside'! De cadeaudoos heeft een vrolijk ontwerp, waardoor de ontvanger zeker direct enthousiast is! De bubbels 0,0% zijn prima geschikt om cadeau te geven aan een familielid, vrien(din), collega's en relaties. En wil je een groot aantal flessen alcoholvrije bubbels cadeau geven? Vraag dan een offerte aan, die je tijdens kantoortijden al binnen een uur ontvangt. Neem gerust contact op voor meer informatie. Ook flessen met alcohol nodig? Bekijk eens onze prosecco cadeaus, cava cadeaus, wijn cadeaus en champagne geschenken.

Alcoholvrij cadeau voor klant of zakelijke relatie

Of je nu een cadeau zoekt voor zakelijke klanten, verjaardagen, relatiegeschenken of vrienden, bij Charles vind je het perfecte alcoholvrije cadeau voor elke gelegenheid! We streven ernaar zowel zakelijke als particuliere klanten van dienst te zijn, zodat iedereen gemakkelijk via onze website bubbels 0,0% kan versturen, met levering op de volgende dag. De flessen van MessageBottle bezitten elk een feestelijk etiket met een bepaalde boodschap. Hierdoor is het een prima geschenk voor bijvoorbeeld een feest, als bedankje, nieuwe woning, beterschap, bruiloft, zwangerschap en meer.

Flexibiliteit in bestellen en bezorgen van bubbels 0,0%

Bij het online bestellen van een fles alcoholvrije bubbels van MessageBottle kun je zelf de bezorgdatum betalen. Je kunt er uiteraard voor kiezen om de fles thuis te ontvangen en vervolgens zelf te overhandigen. Ook is er de mogelijkheid om de fles direct te laten bezorgen op een ander adres, inclusief een kaartje met een persoonlijke boodschap. Een fles bubbels 0,0% bezorgen kan niet in Nederland, maar in veel meer Europese landen. Op werkdagen voor 17 uur besteld, betekent dat we de fles de volgende dag al kunnen bezorgen! Buiten Nederland is de levertijd iets langer.

Regelmatig een alcoholvrij cadeau nodig?

Dien je regelmatig een cadeau te regelen voor je collega’s en relaties en vind je het lastig en tijdrovend om telkens wat leuks te bedenken en te verzorgen? Dan hebben we bij Charles.nl voor jou dé oplossing. Een eigen online bedrijfspagina met een selectie van geschenken die we onderling afstemmen. Je kunt dan op elk gewenst moment een cadeau bestellen en laten bezorgen voor nieuwe medewerkers. En je hebt geen omkijken naar betalen, want facturering verloopt achteraf. Een eigen pagina kan natuurlijk prima gecombineerd worden met andere gelegenheid om een geschenk te verzorgen voor medewerkers, zoals een jubileum, verjaardag, afscheid of pensioen. Meer weten? Neem contact op, we informeren je graag!