• Kies zelf de gewenste bezorgdatum
  • Wij bezorgen ook in het buitenland
  • Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • Selectie door eigen vinologen
  • +31(0)23 205 2661

Cava cadeau

Wil je een fles cava cadeau geven?

Een fles cava is een steeds populairder cadeau om te geven tijdens een verjaardag, jubileum of bijvoorbeeld als bedankje. De populariteit is voornamelijk te danken aan het toegankelijke karakter. Het ontvangen van een goede fles cava valt altijd wel in de smaak. Een fles cava bezorgen als cadeau of relatiegeschenk, dat kan eenvoudig via Charles! Binnen een aantal overzichtelijke stappen is de bestelling eenvoudig en snel geplaatst. Kies uit een ruim assortiment cava afkomstig van de beste wijnhuizen en beoordeeld en geselecteerd door erkende vinologen van onze zusteronderneming De Wijnzaak. Neem ook zeker eens een kijkje bij de nieuwe, unieke flessen cava van MessageBottle.

Cava cadeau versturen of verzorgen

Charles.nl is niet alleen gespecialiseerd in cadeaupakketten, maar ook in het versturen van een fles cava als cadeau. Alle cava wordt geleverd in een speciale geschenkverpakking. Bij een cadeau hoort ook een persoonlijke boodschap, welke via een bijgevoegd kaartje vermeld kan worden. Indien gewenst kan het kaartje worden verrijkt met een zelf gekozen thema. Tevens is het mogelijk om een logo samen met de opgegeven tekst af te drukken op het kaartje. De bezorgdatum staat ook centraal bij Charles. Immers, in veel gevallen is het belangrijk dat de levering op een specifieke datum plaatsvindt. Daarom kan de bezorgdatum zelf worden gekozen via een overzichtelijke kalender. Hierdoor is het mogelijk om een bestelling al voortijdig te plaatsen, handig bij bijvoorbeeld het toesturen van een fles cava als verjaardagscadeau!

Cava bestellen als relatiegeschenk

Voor het versturen van een wijn naar zakelijke klanten en relaties is Charles ook uitermate geschikt. Via het overzichtelijke bestelproces kunnen eenvoudig meerdere bezorgadressen worden opgegeven. Handig wanneer je meerdere relaties op hetzelfde moment met een fles cava als cadeau wilt verrassen! De betaling verloopt, indien gewenst, middels een factuur. Voor de afname van grote aantallen of het vervullen van speciale wensen stellen we graag een passende offerte op. Deze heb je op werkdagen al binnen een uur in je mailbox. 

Cava geselecteerd door eigen vinologen

In het assortiment van Charles.nl vind je diverse type cava. Al deze cava is beoordeeld en geselecteerd door erkende vinologen van onze zusteronderneming De Wijnzaak. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je altijd een fles cava cadeau geeft die van prima kwaliteit is. Heb je na het lezen van de omschrijvingen toch nog vragen? Neem gerust contact op! Wij helpen en adviseren je graag om jouw favoriete fles cava te kiezen, die door de ontvanger met groot enthousiasme ontvangen zal worden. Liever een ander soort drank? Bekijk ook eens onze prosecco, wijn cadeaus en champagne geschenken.

Bezorging van cava in binnen- en buitenland

Veel (zakelijke) relaties in het buitenland? Uiteraard verdienen die ook een mooi geschenk tijdens bijvoorbeeld de feestdagen. Een fles cava bezorgen via een lokale leverancier wordt echter een kostbare en tijdrovende bezigheid. Niet voor Charles! Al onze flessen cava kunnen bezorgd worden in (bijna) alle Europese landen. Het bestellen verloopt gewoon via ons overzichtelijke stappenplan waarbij per bezorgadres het land van bestemming geselecteerd kan worden. Zo wordt het bezorgen van een fles cava in bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk, België of Engeland wel heel eenvoudig!