• Verpakt in luxe cadeauverpakking
  • Kies zelf de gewenste bezorgdatum
  • Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • Selectie door eigen vinologen
  • +31(0)23 205 2661

Prosecco cadeau

Een fles prosecco cadeau geven?

Ben je op zoek naar een bijzonder geschenk om te versturen naar vrienden, kennissen, belangrijke klanten, goede zakenrelaties of je personeel? Een mooie fles prosecco versturen, afkomstig uit Itallë wordt altijd gewaardeerd! Het assortiment van Charles bevat een ruim en gevarieerd aanbod prosecco cadeaus, beoordeeld en geselecteerd door erkende vinologen van onze zusteronderneming De Wijnzaak. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je een cadeau geeft van prima kwaliteit, dat goed gewaardeerd zal worden.

Een fles prosecco bezorgen

Elke prosecco wordt standaard geleverd in een originele cadeauverpakking. Maak je prosecco cadeau compleet door het toevoegen van een persoonlijk kaartje. Kies hierbij uit verschillende thema's zodat de gelegenheid extra wordt benadrukt. Denk hierbij aan een bedankje, felicitatie of om te proosten op een geslaagde samenwerking. Het bezorgen van de prosecco wordt uiteraard ook door Charles verzorgd. Via een handige kalender kan zelf een bezorgdatum worden gekozen waarop de levering moet plaatsvinden. Indien de bestelling op werkdagen voor 17:00 uur wordt afgerond, is het nog mogelijk om de volgende dag te bezorgen.

Prosecco als cadeau voor klanten en zakelijke relaties

Voor het zakelijk bestellen van prosecco als relatiegeschenk of personeelscadeau biedt Charles de uitkomst. Selecteer een prachtig prosecco geschenk in luxe verpakking, bestel in een aantal eenvoudige stappen en betaal achteraf middels een toegestuurde factuur. Binnen een paar minuten is alles geregeld! Geef een persoonlijk tintje door een kaartje mee te geven waarop een eigen tekst en bedrijfslogo kan worden gedrukt. Liever een ander type drank? Bekijk ook eens onze cava cadeaus, wijn cadeaus en champagne geschenken.

Prosecco bestellen voor meerdere adressen

Meerdere flessen prosecco versturen? Dit kan via Charles heel gemakkelijk. Lever een adressenbestand aan en wij nemen de rest van de zorgen uit handen. Voor speciale wensen of grote aantallen kan er gemakkelijk een offerte worden aangevraagd. Er wordt dan al snel een voorstel gemaakt met scherpe prijzen en het is al mogelijk om de dag erop te leveren. Voorkeur voor een ander moment? Het is mogelijk om te leveren op iedere gewenste bezorgdatum. Uiteraard wordt alles verzonden in een mooie geschenkdoos.

Prosecco versturen naar het buitenland

Iemand in het buitenland verrassen met een heerlijk prosecco cadeau? Ook dat kan bij Charles! Ons complete assortiment prosecco kan bezorgd worden in (bijna) alle Europese landen. Het bestellen verloopt gewoon via ons eenvoudige stappenplan, waarbij per ontvanger het land van bestemming opgegeven kan worden. Een champagne bezorgen in bijvoorbeeld België, Duitsland, Frankrijk of Spanje wordt dankzij Charles wel heel makkelijk! Houdt er rekening mee dat levertijden en bezorgtijden afwijken. Voor het gemak hebben wij een compleet overzicht van alle levertijden en bezorgkosten per land gemaakt.

Prosecco geselecteerd door eigen vinologen

In het assortiment van Charles.nl vind je diverse type prosecco. Al deze prosecco is beoordeeld en geselecteerd door erkende vinologen van onze zusteronderneming De Wijnzaak. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je altijd een fles prosecco cadeau geeft die van prima kwaliteit is. Weet je niet wat je moet kiezen en heb je hulp nodig om tot de juiste keuze te komen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag bij het samenstellen of kiezen van de juiste prosecco. Uiteraard houden we daarbij rekening met specifieke wensen en behoeften.