• Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Verrassende cadeaupakketten
  • 100% veilige gegevensverwerking
  • +31(0)23 205 2661

Welkomstpakket

Verras met een welkomstpakket

Bij het verwelkomen van een nieuwe medewerker draait alles om het creëren van een positieve eerste indruk en het bieden van een warm welkom. Een welkomstpakket is niet alleen een attent gebaar, maar ook een geweldige manier om nieuwe teamleden te laten zien dat ze gewaardeerd worden en zich meteen thuis te laten voelen in het bedrijf. Bij Charles.nl vind je een grote verscheidenheid aan geschenken om nieuw een nieuwe collega een hartelijk welkom te bezorgen.

Welkomstpakket voor een nieuwe medewerker regelen

Lastig om een leuk geschenk te bedenken voor een nieuwe collega? Onze welkomstpakketten zijn samengesteld met het oog op de behoeften en interesses van nieuwe teamleden. Een cadeaupakket is er in allerlei soorten, vormen en prijsklasses. Kies je voor een populair cadeaupakket, brievenbus cadeau of misschien wel een luxe verpakte fles wijn, cava of champagne. Bij Charles.nl vind je ongetwijfeld een passend welkomstcadeau voor een nieuwe medewerker.

Geef jouw welkomst geschenk een persoonlijke touch

Wat onze welkomstpakketten echt onderscheidt, is de persoonlijke touch die we eraan toevoegen. We geloven dat het belangrijk is om onze nieuwe teamleden zich gewaardeerd en erkend te laten voelen. Onze geschenken worden altijd in een luxe geschenkverpakking bezorgd. Daarnaast kun je een kaartje toevoegen met een persoonlijke boodschap. Bovendien kun je kiezen voor een brief, die volledig is opgemaakt in de stijl van jouw organisatie.

Verras nieuwe collega’s thuis met een brievenbus cadeau

Een van de keuzes die je hebt bij het geven van het welkomstpakket aan een nieuwe medewerker is het tijdstip en de locatie. Je kunt jouw geschenk per brievenbus laten bezorgen bij je nieuwe collega thuis, op de eerste werkdag overhandigen of als verrassing op de eerste werkdag laten bezorgen. Bij het online bestellen van cadeaupakketten bij Charles.nl kun je zelf de bezorgdatum bepalen en aangeven op welk adres we het welkomstcadeau mogen bezorgen.

Regelmatig welkomstpakketten nodig?

Neemt jouw organisatie regelmatig nieuwe medewerkers in dienst en vind je het lastig en tijdrovend om telkens een welkomspakket te bedenken en te verzorgen? Dan hebben we bij Charles.nl voor jou dé oplossing. Een eigen online bedrijfspagina met een selectie van geschenken die we onderling afstemmen. Je kunt dan op elk gewenst moment een cadeau bestellen en laten bezorgen voor nieuwe medewerkers. En je hebt geen omkijken naar betalen, want facturering verloopt achteraf. Een eigen pagina kan natuurlijk prima gecombineerd worden met andere gelegenheid om een geschenk te verzorgen voor medewerkers, zoals een jubileum, verjaardag, afscheid of pensioen. Meer weten? Neem contact op, we informeren je graag!

Veelgestelde vragen

  • Een cadeaupakket kan bestaan uit allerlei type producten en is onder te verdelen in allerlei thema’s. Zo kun je kiezen voor een borrelpakket, wijnpakket, brievenbuspakket en een wellnesspakket. Daarnaast zijn er cadeaupakketten voor feestdagen als Sinterklaas + Kerst en gelegenheden als een jubileum, verjaardag of als bedankje. Over het algemeen bestaat een cadeaupakket uit food-, non food-producten of een combinatie hiervan. Een cadeaupakket kan een fles alcohol bevatten, maar er zijn ook alcoholvrije cadeaupakketten verkrijgbaar. Afhankelijk van de ontvanger kun je de inhoud van een cadeaupakket kiezen dat bij hem of haar in de smaak zal vallen.