• Verpakt in luxe cadeauverpakking
  • Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • Meerdere bezorgadressen opgeven
  • 100% veilige gegevensverwerking
  • +31(0)23 205 2661

Nieuwjaars Borrelpakketten

Het zijn twee leuke feestdagen vlak na elkaar: oud en nieuw en Nieuwjaar! Bij Charles vieren we deze twee momenten maar al te graag. Zo tellen we af naar het nieuwe jaar met onze oud en nieuw borrelboxen en beginnen we daarna het jaar gelijk goed met en nieuwjaarspakket. Van een borrelpakket versturen naar collega’s tot een oud en nieuw pakket voor bij vrienden thuis: we hebben voor elk wat wils in ons assortiment.

Sluit het jaar goed af: borrelbox oud en nieuw

Het is een van de populairste feesten wereldwijd: oud en nieuw! Gezamenlijk aftellen naar 00:00, spelletjes spelen, proosten met prosecco of champagne en vuurwerk afsteken. En het feest is natuurlijk niet compleet zonder borrelbox. Een borrel pakket oud en nieuw is een compleet pakket; met natuurlijk drank om te proosten (van prosecco tot een speciaalbier), verschillende hapjes en in sommige gevallen zelfs accessoires zoals champagne flutes. Proost, op naar het nieuw jaar!

Begin het jaar goed: nieuwjaarsborrel online

Begin het jaar spetterend met een nieuwjaarsborrel! Het moment om vrienden, familie of collega’s een gelukkig nieuwjaar te wensen. En wat is er nu makkelijker dan direct een compleet nieuwjaarsborrel pakket te bestellen? Onze nieuwjaarspakketten bevatten voor elk wat wils:

● Bij een nieuwjaarspakket hoort natuurlijk een bubbel! Zo bevatten veel van onze pakketten een fles prosecco of champagne, om feestelijk met elkaar te proosten op het nieuwe jaar.

● Een nieuwjaarsborrel is natuurlijk niet compleet zonder snacks. Zo bevatten onze pakketten altijd heerlijke hapjes zoals truffelchips, toastjes, aïolli, diverse tapenades, olijven en meer.

● Daarnaast bevatten sommige pakketten ook nog eens borrelplanken of glazen, om de borrel ervaring helemaal compleet te maken.

● Al onze nieuwjaarsborrel pakketten zijn verpakt in een luxe geschenkverpakking. Een luxe cadeau voor de ontvanger!

Nieuwjaarspakket bestellen

Bij Charles.nl zijn we gespecialiseerd in het versturen van oud en nieuw en nieuwjaarspakketten voor bedrijven. Zo kan je direct een persoonlijk kaartje (of brief) met bedrijfslogo toevoegen en kan je eenvoudig meerdere bezorgadressen toevoegen. Dit maakt het bestellen van een nieuwjaarspakket voor jouw personeel een fluitje van een cent! Gaat het om grote aantallen? Vraag dan direct een offerte aan voor een persoonlijk aanbod. Ook maatwerk is mogelijk, we kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. Tevens kan je ook als particulier een nieuwjaarspakket bestellen op onze website. Leuk om zelf te houden, of om vrienden of familie waar je op bezoek gaat cadeau te doen!

Charles.nl, jouw adres voor de nieuwjaarsborrel en oud en nieuw pakket

Heb je een borrelbox voor oud en nieuw gevonden op onze website? Of een ideaal pakket voor de nieuwjaarsborrel? Bestel deze dan in 4 eenvoudige stappen op onze website:

1. Kies het gewenste nieuwjaarsborrel pakket of cadeau pakket en voeg optioneel een kaartje of brief toe.
2. Bepaal zelf de gewenste bezorgdatum voor het nieuwjaarspakket. Plaats je de bestelling op werkdagen voor 17:00 uur? Dan kunnen we het pakket voor jouw feestje de volgende dag al leveren. Bezorging is mogelijk van dinsdag t/m zaterdag.
3. Vul de gegevens van de ontvanger van het nieuwjaarspakket of oud en nieuw pakket in.
4. Controleer je bestelling en kies uit een van de betaalmethodes.

De bezorging van het pakket zal uitgevoerd worden door PostNL. Nadat de bestelling is ontvangen in het sorteercentrum sturen wij de track & trace gegevens per email toe.

Heb je vragen over onze nieuwjaar of oud en nieuw borrelpakketten of over jouw bestelling? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.