• Verpakt in luxe cadeauverpakking
  • Voor 17:00 besteld, morgen bezorgd
  • Achteraf betalen mogelijk
  • 100% veilige gegevensverwerking
  • +31(0)23 205 2661

Afscheid pakket

Een goed gewaardeerd afscheid pakket kiezen

Al decennia lang behoren afscheidspakketten tot een van de meest gewaardeerde gebaren bij het vertrek van een collega, vriend of familielid. Het bestellen en bezorgen van een afscheid pakket is eenvoudig via Charles! Met een paar eenvoudige stappen kan de bestelling worden geplaatst. Kies uit een breed assortiment hoogwaardige producten, samengesteld met zorg en aandacht voor detail. Voeg een persoonlijke boodschap toe en selecteer de gewenste bezorgdatum. Zelfs last-minute cadeaus kunnen worden geregeld! Als de bestelling op werkdagen voor 17:00 uur wordt geplaatst, kan het cadeaupakket de volgende dag nog worden bezorgd.

Het versturen van een afscheidspakket

Charles is gespecialiseerd in het verzenden van cadeaupakketten. Alle pakketten worden standaard geleverd in een luxe geschenkverpakking, zorgvuldig samengesteld om de ontvanger te imponeren. Een persoonlijke boodschap kan worden toegevoegd via een bijgevoegd kaartje, dat indien gewenst kan worden verfraaid met een zelfgekozen thema. Het is zelfs mogelijk om een (bedrijfs)logo samen met de boodschap op het kaartje af te drukken. De keuze van de bezorgdatum is van groot belang bij het versturen van een afscheidspakket. Vaak is het cruciaal dat de levering op een specifieke datum plaatsvindt. Daarom kan de bezorgdatum eenvoudig worden gekozen via een overzichtelijke kalender, waardoor het mogelijk is om de bestelling ruim van tevoren te plaatsen, ideaal bij het plannen van een afscheid.

Het verrassen van meerdere personen met een origineel afscheidspakket is ook mogelijk met slechts één bestelling. Tijdens het bestelproces kunnen eenvoudig meerdere ontvangers en hun bijbehorende bezorgadressen worden ingevoerd. Elk bezorgadres ontvangt één afscheidspakket. Via een aparte stap in het bestelproces kan worden aangegeven welk product op welk bezorgadres moet worden geleverd.

Welk cadeau bij afscheid van een collega

Hoe bepaal je het ideale cadeau bij afscheid van een collega? Hier zijn enkele belangrijke factoren om rekening mee te houden:

Wat is het budget?

Het vaststellen van een budget is een goed startpunt. Door gebruik te maken van ons prijsfilter kun je gemakkelijk binnen het budget blijven terwijl je nog steeds hoogwaardige producten kunt selecteren. Voor vrijwel elk budget vind je een fraai geschenk.

Voor wie is het afscheids pakket?

Het is belangrijk om rekening te houden met de voorkeuren en interesses van de ontvanger bij het samenstellen van het afscheidscadeau. Denk na over hun favoriete producten, hobby's en persoonlijke voorkeuren om een pakket samen te stellen dat echt bij hen past. Daarnaast is het ook belangrijk om rekening te houden met eventuele dieetwensen of allergieën van de ontvanger bij het selecteren van producten voor het afscheidspakket.

Het bestellen van afscheidspakketten als relatiegeschenk

Charles biedt ook de mogelijkheid om afscheidspakketten te versturen naar zakelijke klanten en relaties. Tijdens speciale periodes, zoals kerst, wordt het assortiment uitgebreid met exclusieve edities die alleen tijdens de feestdagen verkrijgbaar zijn. Via het eenvoudige bestelproces kunnen gemakkelijk meerdere bezorgadressen worden opgegeven, ideaal voor het verrassen van meerdere relaties tegelijkertijd. Betaling kan indien gewenst plaatsvinden via factuur. Voor grotere aantallen of speciale wensen kunnen wij een passende offerte opstellen.

Maatwerk kaartje

Om een persoonlijke boodschap over te brengen, kan een mooi kaartje worden toegevoegd aan het afscheidspakket. Dit kaartje kan worden gepersonaliseerd met een eigen tekst en thema. Ook is het mogelijk om (zonder extra kosten) een eigen logo toe te voegen, dat samen met de boodschap op het kaartje wordt afgedrukt. Bij grotere bestellingen kunnen wij het kaartje volledig personaliseren naar de wensen van de klant, inclusief het ontwerp van de voorkant, binnenkant en achterkant van het kaartje.

Het aanleveren van een adressenbestand

Als je afscheidspakketten wilt versturen naar meerdere zakelijke relaties, is het handig om een eigen adressenbestand aan te leveren. Wij kunnen adressenbestanden van elk formaat en bestandsindeling verwerken, zodat de verzending snel en efficiënt kan worden uitgevoerd. Als je nog geen eigen adressenbestand hebt, kun je gebruikmaken van ons handige sjabloon om er een te maken. Neem gerust contact op met een van onze medewerkers. We helpen en adviseren je graag om je ideale cadeau te kiezen bij het afscheid van een collega.

Afscheidspakketten versturen naar het buitenland

Ook voor (zakelijke) relaties in het buitenland bieden wij de mogelijkheid om afscheidspakketten te versturen. Al onze pakketten kunnen worden bezorgd in (bijna) alle Europese landen. Het bestelproces verloopt zoals gebruikelijk, waarbij per bezorgadres het land van bestemming kan worden geselecteerd. Zo wordt het bezorgen van een afscheidspakket in bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk, België of Engeland eenvoudig gemaakt.

Veelgestelde vragen

  • Een cadeaupakket kan bestaan uit allerlei type producten en is onder te verdelen in allerlei thema’s. Zo kun je kiezen voor een borrelpakket, wijnpakket, brievenbuspakket en een wellnesspakket. Daarnaast zijn er cadeaupakketten voor feestdagen als Sinterklaas + Kerst en gelegenheden als een jubileum, verjaardag of als bedankje. Over het algemeen bestaat een cadeaupakket uit food-, non food-producten of een combinatie hiervan. Een cadeaupakket kan een fles alcohol bevatten, maar er zijn ook alcoholvrije cadeaupakketten verkrijgbaar. Afhankelijk van de ontvanger kun je de inhoud van een cadeaupakket kiezen dat bij hem of haar in de smaak zal vallen.