• Verpakt in luxe cadeauverpakking
  • Kies zelf de gewenste bezorgdatum
  • Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • Grote aantallen? Vraag een offerte aan!
  • +31(0)23 205 2661

Voor elke gelegenheid een mooi alcoholvrij cadeau

Bij Charles vind je ideale alcoholvrije cadeaupakketten voor elke gelegenheid, of het nu betstemd is voor zakelijke relaties, klanten, personeel, vrienden of familie. Ons assortiment biedt diverse thema’s en verrassende inhoud, waardoor er altijd iets passends binnen ieder budget te vinden is. Of je nu op zoek bent naar luxe cadeaupakketten, duurzame opties of een gezellig alcoholvrij borrelpakket, bij Charles slaag je altijd. Onze geschenkpakketten zonder alcohol bevatten voor elk wat wils en zijn in meerdere prijsklassen verkrijgbaar. Dus wil je iemand verblijden met een alcoholvrij 0,0% cadeau, dan zit je helemaal goed!

Een alcoholvrij proefpakket in alle aantallen

Wil je collega’s of relaties voor een bijzondere gelegenheid trakteren op een cadeaupakket dat alcoholvrij is? In ons assortiment kun je kiezen voor onder meer borrelpakketten, wellnesspakketten en zomerpakketten die alcoholvrij zijn. Bovendien zijn er veel alcoholvrij cadeaupakketten die als brievenbus cadeau door de postbode worden bezorgd. Als je eerst eens kennis wilt maken met een dergelijk pakket zonder alcohol, kun je natuurlijk altijd eerst eens een alcoholvrij proefpakket bestellen. De alcoholvrije cadeaus zijn verkrijgbaar in alle aantallen en kunnen bezorgd worden op een datum die je zelf kunt bepalen. De cadeaupakketten worden niet alleen in Nederland, maar in veel Europese landen bezorgd. Bij grote aantallen kun je een adressenbestand en kun je achteraf op factuur betalen. Een groot aantal alcoholvrije cadeaus nodig? Neem contact op voor een offerte op maat, die je al binnen een uur ontvangt.

Tip: alcoholvrije bubbels van MessageBottle

Nieuw verkrijgbaar zijn onze eigen flessen alcoholvrije bubbels van MessageBottle. De inhoud van deze flessen is beoordeeld en geselecteerd door eigen vinologen. Alle flessen hebben een vrolijk en feestelijk etiket en zijn stijlvol verpakt. Elke fles bubbels 0,0% is speciaal bestemd voor een bepaalde gelegenheid, zoals een nieuwe woning, verjaardag of huwelijk. Het is een origineel alcoholvrij cadeau waarmee je uitstekend voor de dag komt en dat prima in de smaak zal vallen.

Eenvoudig alcoholvrij cadeaupakket bestellen en bezorgen

Het versturen van jouw alcoholvrije cadeaus 0,0% naar meerdere relaties is eenvoudig via Charles. Met één bestelling kun je meerdere bezorgadressen invoeren, wat veel tijd bespaart. Wij verzorgen de volledige verzending van de cadeaupakketten, inclusief luxe verpakking en bezorging op de gewenste datum. Bestel op werkdagen voor 17:00 uur een alcoholvrij cadeau en wij bezorgen het cadeaupakket de volgende dag, zelfs bij grote aantallen! En natuurlijk kun je bij elk cadeau een kaartje of brief toevoegen met een persoonlijke boodschap voor de ontvanger.

Alcoholvrij cadeaupakket als relatiegeschenk

Een familielid, vriend, collega of relaties eens in het zonnetje zetten en lekker laten genieten van een borrel? Dat zal zeker gewaardeerd worden! Behalve een grote keuze uit borrelpakketten met onder meer wijn en bier, vind je bij Charles.nl ook alcoholvrije cadeaupakketten. De borrelpakketten bevatten allerlei lekkere hapjes, aangevuld met onder meer heerlijke sap. Een alcoholvrij cadeaupakket is erg geschikt en gewild om als relatiegeschenk te overhandigen. Heb je een groot aantal borrelpakketten nodig die alcoholvrij zijn? Dan kunnen we altijd maatwerk verzorgen. Neem gerust contact op om je wensen te bespreken. We gaan dan aan de slag om jouw ideale alcoholvrije cadeau te verzorgen. Dit kun je laten bezorgen waar je wilt, dus zowel op kantoor- als huisadressen.  

Regelmatig een alcoholvrij cadeau voor collega’s of relaties nodig?

Heeft jouw organisatie regelmatig geschenken nodig vind je het lastig en tijdrovend om telkens een passend cadeau te bedenken en te verzorgen? Dan hebben we bij Charles.nl voor jou dé oplossing. Een eigen online bedrijfspagina met een selectie van geschenken die we onderling afstemmen, waaronder natuurlijk ook cadeaupakketten die alcoholvrij zijn. Je kunt dan op elk gewenst moment een cadeau bestellen en laten bezorgen voor je personeel. En je hebt geen omkijken naar betalen, want facturering verloopt achteraf. Een eigen pagina kan natuurlijk prima gecombineerd worden met andere gelegenheid om een geschenk te verzorgen voor medewerkers, zoals een jubileum, verjaardag, pensioen of afscheid. Meer weten? Neem contact op, we informeren je graag!

Veelgestelde vragen

  • Heb je interesse in een alcoholvrij cadeaupakket en ben je nieuwsgierig naar de inhoud? Een dergelijk pakket kan bestaan uit een alcoholvrije drank, zoals wijn, bier of cava, dat aangevuld kan zijn met lekkere hapjes, zoals kaas of borrelnootjes. Ook is het mogelijk dat een cadeaupakket zonder alcohol alleen bestaat uit meerdere flessen 0,0%. Daarnaast zijn er alcoholvrije cadeaupakketten voor thema's en feestdagen, zoals voor de zomer, borrelpakketten, Kerst en Oud & Nieuw. Alcoholvrije pakketten zijn erg populair en worden met name door bedrijven veel cadeau gegeven aan hun medewerkers of relaties.