• Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • Verpakt in luxe cadeauverpakking
  • Kies zelf de gewenste bezorgdatum
  • Achteraf betalen mogelijk
  • +31(0)23 205 2661

Borrelpakket brievenbus

Het ideale borrelpakket per brievenbus bezorgd

Op zoek naar een lekker en origineel brievenbuscadeau om personeel of relaties mee te verrassen? Bij Charles.nl vind je een uitgebreid assortiment borrelpakketten en borrelboxen die je eenvoudig online kunt bestellen en laten bezorgen. Of het nu gaat om zakelijke relaties, collega's, vrienden of familie, een borrelpakket is altijd een schot in de roos. Elk pakket wordt zorgvuldig samengesteld en verpakt in een luxe cadeauverpakking, waardoor het een feestelijke verrassing is om te ontvangen. We hebben een speciaal assortiment met brievenbus borrelpakketten, die door de postbode bezorgd worden.

Brievenbus borrelpakket voor thuiswerkers

Speciaal voor degenen die thuiswerken of voor bijzondere gelegenheden zoals jubilea of verjaardagen, zijn onze borrelpakketten per brievenbus de perfecte keuze. Sluit de dag af met een borrel en geniet samen van heerlijke hapjes en drankjes, bezorgd aan huis. Ook op kantoor zorgen onze brievenbus borrelpakketten voor een gezellige vrijdagmiddagborrel. Verwen jezelf en je collega's met een assortiment aan drankjes en lekkernijen, perfect om het weekend mee in te luiden. Bovendien zijn onze borrelboxen per brievenbus ideaal als cadeau voor personeel of om relaties te verrassen en een blijk van waardering te geven.

Een borrel brievenbuspakket voor elke gelegenheid

Of het nu gaat om een luxe relatiegeschenk, een verjaardag, een housewarming of gewoon een gezellige avond thuis, een brievenbus borrelpakket is altijd een geslaagd cadeau. Laat je verrassen door onze selectie en maak van elke gelegenheid een feestje. Voor degenen die liever geen alcohol drinken, bieden wij ook een assortiment aan alcoholvrije borrelpakketten. Elke ontvanger zal enthousiast reageren bij het per brievenbus ontvangen van een borrelpakket en bepaalt zelf wanneer er genoten gaat worden van de lekkernijen. Heb je liever een groter borrelpakket? Bekijk dan het overzicht met alle borrelpakketten.

Bezorging van borrel brievenbuscadeau in binnen- en buitenland

Of je nu binnen Nederland wilt laten bezorgen of naar een ander Europees land, bij Charles.nl regelen we het voor je. Ook het verzenden van borrelpakketten per brievenbus naar meerdere adressen is geen enkel probleem. Kies de gewenste bezorgdatum en wij zorgen ervoor dat de pakketten op tijd worden bezorgd, inclusief persoonlijke boodschap indien gewenst. Erg leuk om een prachtig brievenbus borrelpakket op de deurmat te ontvangen. En heb je grote aantallen borrelpakketten per brievenbus nodig? Vraag een offerte aan, die je binnen een uur ontvangt.

Borrelbox per brievenbus met een persoonlijk kaartje

Maak je brievenbuscadeau uniek en voeg een kaartje of een brief toe met een persoonlijke boodschap. Verplaats je maar eens in de persoon aan wie je het brievenbus borrelpakket te overhandigen. Hij of zij zal het enorm waarderen om een tekst te lezen met een leuke boodschap. Het toevoegen van een kaartje kun je eenvoudig doen bij het online bestellen van een brievenbus borrelpakket. Daarnaast is het mogelijk om zelf een kaartje of brief te verzorgen, die we kunnen toevoegen aan de brievenbus borrelbox.

Regelmatig een brievenbus borrelpakket of andere geschenken nodig?

Geeft jouw organisatie vaak geschenken aan personeel, klanten of relaties? Dan hebben we bij Charles.nl voor jou dé oplossing. Een eigen online bedrijfspagina met een selectie van geschenken die we onderling afstemmen, zoals bijvoorbeeld borrelpakketten per brievenbus. Je kunt vervolgens op ieder moment een cadeau bestellen en laten bezorgen voor collega’s en relaties. En je hebt geen omkijken naar betalen, want facturering verloopt achteraf. Een eigen pagina is ideaal om een geschenk te verzorgen voor alle denkbare gelegenheden, zoals een jubileum, verjaardag, afscheid of pensioen. Meer weten? Neem contact op, we informeren je graag!

Veelgestelde vragen

  • Een cadeaupakket kan bestaan uit allerlei type producten en is onder te verdelen in allerlei thema’s. Zo kun je kiezen voor een borrelpakket, wijnpakket, brievenbuspakket en een wellnesspakket. Daarnaast zijn er cadeaupakketten voor feestdagen als Sinterklaas + Kerst en gelegenheden als een jubileum, verjaardag of als bedankje. Over het algemeen bestaat een cadeaupakket uit food-, non food-producten of een combinatie hiervan. Een cadeaupakket kan een fles alcohol bevatten, maar er zijn ook alcoholvrije cadeaupakketten verkrijgbaar. Afhankelijk van de ontvanger kun je de inhoud van een cadeaupakket kiezen dat bij hem of haar in de smaak zal vallen.