• Verpakt in luxe cadeauverpakking
  • Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • Meerdere bezorgadressen opgeven
  • 100% veilige gegevensverwerking
  • +31(0)23 205 2661

Borrelbox brievenbus

Borrelbox brievenbus als cadeau bestellen bij Charles.nl

Wil je een borrelbox brievenbus bestellen en als cadeau laten bezorgen? Charles.nl is dé specialist in borrelboxen voor bezorging per brievenbus. Een borrelbox per brievenbus post is een ideaal cadeau voor zakelijke relaties, collega’s, vrienden en familie. Naast een mooie fles wijn, bubbels of een selectie speciaalbieren, verrassen we ontvangers met de lekkerste borrelhapjes. Denk aan heerlijke tapenades, unieke chips, mooie worsten of knapperige toast met dips. Onze borrelboxen zijn met zorg samengesteld voor de ultieme borrelbeleving. Bekijk ons ruime assortiment en kies jouw favoriete borrelbox brievenbus cadeau om als verrassing te laten bezorgen.

Borrelbox brievenbus versturen aan collega’s en relaties

Steeds meer mensen werken vanuit huis. Maar hoe zorg je toch voor verbinding en gezelligheid? Met een borrelbox brievenbus van Charles.nl hoeft de wekelijkse vrijmibo niet verloren te gaan. Ook bijzondere momenten zoals jubilea en verjaardagen kunnen online gevierd worden. Verstuur een gepersonaliseerd kaartje in onze borrelbox als brievenbus cadeau en nodig iedereen uit voor een gezellige online borrel! Met Charles stuur je de boxen in één bestelling naar verschillende adressen. Wil je je relaties of werknemers verrassen en als bedankje of felicitatie iets geven? Laat een leuke borrelbox per brievenbus bezorgen. Erg leuk om zo’n mooie box aan te treffen als de ontvanger thuiskomt.

Voor elke gelegenheid een borrelbox brievenbus

Een borrelbox brievenbus per post is leuk voor elke gelegenheid! Of het nu gaat om een luxe relatiegeschenk, een verjaardagscadeau, een housewarming of een complete borrel thuis. Een borrelbox brievenbus cadeau laten bezorgen is altijd een goed idee. Voor elke denkbare gelegenheid hebben we een groot en gevarieerd assortiment borrelboxen. Behalve een omvangrijk standaard assortiment dat het hele jaar verkrijgbaar is, hebben we borrelboxen voor speciale dagen en feestdagen als Zomer, Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw. Deze borrelboxen hebben de uitstraling van het thema of de feestdag. Voor welke gelegenheid je ook een borrelbox per post cadeau wilt geven, elke borrelbox heeft een stijlvolle verpakking.

Een Borrelbox door de brievenbus met of zonder alcohol

Bij een borrelbox brievenbus denk je misschien gelijk aan een cadeaupakket met alcohol. Dat hoeft echter niet, want bij Charles.nl hebben we borrelboxen met én zonder alcohol. Wil je een borrelbox met alcohol? Je hebt onder meer keuze uit flesjes wijn, bubbels, mixdranken en speciaalbieren. Een borrel met een mooie rode wijn, een lichte rosé uit de Provence of een droge witte wijn is altijd een schot in de roos. Onze wijnen zijn zorgvuldig gekozen om bij de borrel te passen: niet te zwaar en niet te overheersend. Liever een borrelbox zonder alcohol? Kies dan voor een borrelpakket met alcoholvrije bubbels, thee, tonic of fruitsap. Als je meerdere borrelboxen per post cadeau wilt geven, kun je altijd een selectie maken van boxen met en zonder alcohol.

Borrelbox per post versturen

Een borrelbox brievenbus kan eenvoudig door de postbode worden bezorgd. Erg leuk als een familielid, collega, vriend(in) of relatie de borrelbox op de deurmat vindt, inclusief een persoonlijk kaartje. We hebben een speciale en erg populaire selectie van borrelboxen die als brievenbus cadeau bezorgd worden op een datum die je zelf kunt kiezen bij het online bestellen van jouw favoriete borrelbox per post. Liever een grotere borrelbox welke per pakketpost wordt bezorgd? Bekijk dan onze complete assortiment borrelboxen.

Borrelbox brievenbus voor 1 of meerdere personen

Gaat het om 1 of meerdere personen aan wie je een borrelbox per post cadeau wilt geven? Voor welk aantal personen je ook een borrelbox brievenbus cadeau zoekt, bij Charles.nl zit je altijd goed. Zo hebben we meerdere borrelboxen voor 1 persoon met een klein flesje of blikje wijn/bier, aangevuld met snacks en hapjes. Heb je grote aantallen brievenbus borrelboxen nodig voor collega's, klanten of relaties? Neem contact op voor een scherpe offerte, die je binnen een uur ontvangt. Elke borrelbox is beschikbaar in het aantal stuks dat je nodig hebt.

Borrelbox brievenbus als cadeau laten bezorgen in binnen- en buitenland

Bij Charles.nl kun je niet alleen borrelboxen per post in Nederland bezorgen, maar we bezorgen ook in veel Europese landen. Dit maakt het eenvoudig om iemand in het buitenland te verrassen. In ons overzicht zie je in welke landen we bezorgen, wat de tarieven zijn en wat de levertijd is. Wil je meerdere brievenbus borrelboxen als cadeau naar het buitenland versturen? Geen probleem, je kunt per adres de bestemming aangeven tijdens het bestelproces. Bestel je voor 17:00, dan wordt de borrelbox de volgende dag al door de postbode bezorgd in Nederland.