• Dé kerstpakketten van 2024!
  • Verrassend mooie kerstverpakking 
  • Voeg een kerstkaartje met logo toe
  • Kies zelf de gewenste bezorgdatum
  • +31(0)23 205 2661

Bestel je Kerstpakket voor een man bij Charles.nl

Ben je op zoek naar een kerstpakket voor mannen? Bij Charles.nl ben je aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in cadeaupakketten, inclusief fraaie kerstpakketten voor mannen. Onze complete kerstpakketten bevatten luxe dranken, smakelijke hapjes, houten borrelplanken, glazen en meer. December is de mooiste, maar ook vaak de drukste maand van het jaar. Denk je dat je te laat bent voor een kerstpakket? Geen paniek! Charles biedt snelle service, zelfs voor grote orders. De leukste kerstpakketten worden desgewenst thuisbezorgd bij al je medewerkers of relaties. Bekijk het kies je favoriete kerstpakket voor een man om dit jaar te geven.

Stijlvolle en feestelijke Kerstpakketten voor mannen

Deze winter hebben we onze kerstpakketten weer smaakvol en feestelijk samengesteld. Het is tenslotte ‘The most wonderful time of the year’! Verras een man met een rijkgevuld pakket, een unieke fles bubbels, een of meerderere soorten bier, een gezellige borrel of feestelijke lekkernijen voor het hele gezin. Zo kunnen zij volop genieten van de feestdagen! Weet je wat de mannen van jouw organisatie aanspreekt en kun je niet direct een passend kerstpakket vinden? Neem dan contact op, zodat we kunnen kijken naar jouw eigen unieke kerstpakket voor een man.

Jouw ideale persoonlijke Kerstpakket voor mannen

Bij Charles begrijpen we dat een kerstpakket een jaarlijkse traditie is. Daarom bieden we naast standaardpakketten ook luxe kerstpakketten, borrelpakketten en kleine kerstpakketten, zodat er voor iedereen iets bijzit. Onze samenstellers hebben diverse vernieuwende en opvallende producten geselecteerd die het traditionele kerstgevoel in een modern jasje steken. Bovendien hebben we een luxe kerstpakketdoos ontworpen die gegarandeerd voor een wow-effect zorgt. Hierdoor is een kerstpakket van Charles altijd iets om naar uit te kijken.

Bestellen en bezorgen van een Kerstpakket voor een man

Kerst valt in 2024 op woensdag 25 en donderdag 26 december. Wanneer verstuur je het kerstpakket naar je medewerkers? Onze tip: regel het ruim van tevoren om verrassingen te voorkomen. Veel collega's zijn vrij rond de kerstperiode, dus 1-2 weken voor Kerst is een goede tijd om je kerstpakket te versturen. Je kunt de pakketten laten afleveren bij medewerkers thuis of op het werkadres. Bestel je de kerstpakketten voor 17:00? Dan bezorgen we jouw kerstgeschenk de volgende dag al (binnen Nederland). Ook buitenlandse collega’s vergeten we niet, bekijk hiervoor de afwijkende bezorgkosten en levertijden. Wil je een groot aantal kerstpakketten bestellen? Vraag dan een offerte aan voor extra korting. Lever eenvoudig een adressenbestand aan en wij zorgen voor de rest. De ontvanger kan vervolgens volop genieten van het leukste kerstpakket.

De inhoud van een mannen Kerstpakket

De speciale mannen kerstpakketten bij Charles.nl hebben allerlei soorten drank en/of hapjes als inhoud. Zijn jouw medewerkers echte bierdrinkers, doe je hen een groot plezier met een kerstpakket men een of meerdere soorten flesjes of blikjes bier. Als zij meer houden van prosecco, wijn, cava of champagne, kies je voor een kerstpakket met een van deze flessen. Al onze alcohol is beoordeeld en geselecteerd door eigen vinologen, dus met de kwaliteit zit het helemaal goed. Een kerstpakket voor mannen kan verder voorzien van heerlijke hapjes als chips, nootjes en/of kazen. Voor elke man een kerstpakket waar hij flink van zal genieten!

Maak jouw Kerstpakket voor mannen inclusief kaartje

Een kerstpakket moet er feestelijk uitzien. We gebruiken bij Charles.nl daarom altijd feestelijke geschenkverpakkingen of luxe houten kisten. Voeg eenvoudig een gepersonaliseerd kaartje of een brief toe. Erg leuk om als teken van waardering een mooie tekst te plaatsen en je collega’s fijne kerstdagen te wensen. Bovendien kan een kerstpakket voor een man niet alleen in Nederland, maar in veel meer Europese landen bezorgd worden. Bestel vandaag nog jouw kerstpakket voor een man bij Charles.nl. Heb je vragen of hulp nodig? Neem contact op per mail (binnen 1 uur reactie) of per telefoon (direct reactie)!