• Verpakt in luxe cadeauverpakking
  • Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • Meerdere bezorgadressen opgeven
  • 100% veilige gegevensverwerking
  • +31(0)23 205 2661

Verwen jezelf of anderen met een heerlijk Borrel Kerstpakket!

Bij Charles.nl vind je een uitgebreid assortiment aan borrelpakketten en borrelboxen die perfect zijn als kerstgeschenk. Of je nu op zoek bent naar een geschenk voor zakelijke relaties, personeel, collega's, vrienden of familie, wij hebben het ideale borrel kerstpakket. Al onze producten worden zorgvuldig verpakt in luxe cadeauverpakkingen, waardoor het uitpakken van het kerstpakket al een feest op zich is. Kies uit een breed scala aan opties, waaronder prachtige flessen rode of witte wijn, verfrissende prosecco's of een selectie van speciaalbieren, allemaal vergezeld van heerlijke borrelhapjes. Denk aan smakelijke tapenades, unieke chipsvarianten, hoogwaardige worsten of knapperige toastjes met diverse dips.

Borrelpakketten voor Kerst

Wil je iemand met kerst verrassen met een borrelpakket? Laat een prachtig borrelpakket bezorgen op kantoor voor een gezellige Kerst. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het borrel kerstpakket bij medewerkers thuis en op de bedrijfsadressen van klanten en relaties te laten bezorgen. Je kunt bij het bestellen van een borrelpakket voor Kerst zelf de bezorgdatum kiezen. Heb je last minute een kerst borrelpakket nodig? Op werkdagen voor 17 uur besteld, betekent dat het kerstpakket voor een gezellige borrel de volgende dag al bezorgd kan worden.

Kies je favoriete borrel Kerstpakket

Wijn, bubbels, speciaalbieren... de mogelijkheden zijn eindeloos, maar dat maakt de keuze niet altijd gemakkelijk. Wij helpen je graag bij het vinden van het perfecte borrel kerstpakket. Durf te experimenteren en doorbreek het stereotype dat mannen bier drinken en vrouwen liever wijn. Verras iemand met een nieuwe ervaring! Onze bierpakketten variëren van robuuste hopsmaken tot fruitige, lichte en zomerse bieren. Natuurlijk zijn onze borrelpakketten ook uitgerust met prachtige rode wijnen of droge witte wijnen die perfect passen bij de borrel. Bij Charles hebben we bij het selecteren van de wijnen rekening gehouden met de smaak en de gelegenheid: niet te zwaar en niet te overheersend. Voeg een persoonlijke boodschap toe aan je kerstgeschenk en laat weten dat je aan de ontvanger denkt. Heb je specifieke wensen voor het borrel Kerstpakket? Neem gerust contact met ons op.

Alcoholvrij borrelen met Kerst?

Wil je een of meerdere borrel kerstpakketten bestellen die alcoholvrij zijn? Dan zit je helemaal goed bij Charles.nl. In ons assortiment met borrel kerstpakketten vind je een gevarieerde selectie van geschenken, waaronder meerdere alcoholvrije geschenken. Dus weet je dat er een collega of relatie is die geen prijs stelt op alcohol? Verras dan met een alcoholvrij borrelpakket voor Kerst. Maak het kerstgeschenk helemaal compleet door een kaartje toe te voegen met een persoonlijke boodschap. Behoefte aan meer kerstpakketten? Bekijk alle kerstpakketten, een klein kerstpakket of onze luxe kerstpakketten. Bij Charles.nl slaag je altijd!

Kerst borrelpakket op meerdere adressen bezorgd

Wil je meerdere mensen verrassen met een kerstpakket om lekker te kunnen borrelen? Geen probleem! Wij bezorgen je pakketten op meerdere huisadressen, allemaal op de door jou gekozen datum. Lever eenvoudig je adressenbestand aan en wij regelen de rest. Niet alleen in Nederland, maar ook in een groot aantal Europese landen bezorgen wij borrel Kerstpakketten. Zo kun je op vele bestemmingen genieten van onze heerlijke borrelcadeaus. Bekijk ons bezorgoverzicht voor meer informatie over levertijden en bezorgkosten per land. En heb je grote aantallen Kerst borrelpakketten nodig? Vraag een offerte aan, die je tijdens kantoortijden al binnen een uur ontvangt,

Veelgestelde vragen

  • Een cadeaupakket kan bestaan uit allerlei type producten en is onder te verdelen in allerlei thema’s. Zo kun je kiezen voor een borrelpakket, wijnpakket, brievenbuspakket en een wellnesspakket. Daarnaast zijn er cadeaupakketten voor feestdagen als Sinterklaas + Kerst en gelegenheden als een jubileum, verjaardag of als bedankje. Over het algemeen bestaat een cadeaupakket uit food-, non food-producten of een combinatie hiervan. Een cadeaupakket kan een fles alcohol bevatten, maar er zijn ook alcoholvrije cadeaupakketten verkrijgbaar. Afhankelijk van de ontvanger kun je de inhoud van een cadeaupakket kiezen dat bij hem of haar in de smaak zal vallen.