• Dé kerstpakketten van 2024!
  • Verrassend mooie kerstverpakking 
  • Voeg een kerstkaartje met logo toe
  • Kies zelf de gewenste bezorgdatum
  • +31(0)23 205 2661

Vind het ideale Kerstpakket voor een vrouw bij Charles.nl

Ben je op zoek naar een kerstpakket voor vrouwen? Bij Charles.nl ben je aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in cadeaupakketten, inclusief schitterende kerstpakketten voor vrouwen. Onze complete kerstpakketten bevatten dranken, hapjes, borrelplanken, glazen en meer. December is de mooiste, maar ook vaak de drukste maand van het jaar. Denk je dat je te laat bent voor een mooi kerstpakket? Geen paniek! Charles biedt snelle service, zelfs voor grote orders. De leukste kerstpakketten worden desgewenst thuisbezorgd bij al je medewerkers of relaties. Bekijk en kies je favoriete kerstpakket voor een vrouw om als kerstgeschenk te geven. Ook een speciaal kerstpakket voor een man? Bekijk onze selectie van kerstpakketten voor mannen.

Feestelijke luxe Kerstpakketten voor vrouwen

Deze winter hebben we onze kerstpakketten weer smaakvol en feestelijk samengesteld. Het is tenslotte een bijzonder moment dat je niet onopgemerkt voorbij kunt laten gaan. Trakteer een vrouw met een rijkgevuld pakket, een unieke fles bubbels, diverse soorten wijn, een gezellige borrel of feestelijke lekkernijen voor het hele gezin. Zo kunnen zij volop genieten van de feestdagen! Weet je wat de vrouwen van jouw bedrijf aanspreekt en kun je niet direct een passend kerstpakket vinden? Neem dan contact op, zodat we kunnen kijken naar jouw eigen kerstpakket voor een vrouw.

Een persoonlijk Kerstpakket voor vrouwen

Bij Charles begrijpen we dat een kerstpakket een jaarlijkse traditie is. Daarom bieden we naast standaardpakketten ook luxe kerstpakketten, borrel Kerstpakketten en kleine kerstpakketten, zodat er voor iedereen iets bijzit. Onze samenstellers selecteren jaarlijks producten die het traditionele kerstgevoel in een modern jasje steken. Bovendien hebben we een luxe kerstpakketdoos ontworpen met een vrolijke en feestelijke uitstraling. Hierdoor is een kerstpakket van Charles altijd iets om naar uit te kijken. Je maakt het kerstpakket helemaal compleet door een kaartje toe te voegen met een persoonlijke boodschap voor de ontvanger, wat zeker gewaardeerd gaat worden.

Bestellen en bezorgen van een Kerstpakket voor een vrouw

Wanneer geef je het kerstpakket aan je medewerkers? Onze tip: regel het ruim van tevoren om verrassingen te voorkomen. Veel collega's zijn vrij rond de kerstperiode, dus in de weken voor Kerst is een goede tijd om je kerstpakket te versturen of om persoonlijk te overhandigen. Je kunt de pakketten laten afleveren bij medewerkers thuis of op adres van jouw bedrijf. Bestel je de kerstpakketten voor 17:00? Dan bezorgen we jouw kerstgeschenk de volgende dag al (binnen Nederland). Ook buitenlandse collega’s vergeten we niet, bekijk hiervoor de afwijkende bezorgkosten en levertijden. Wil je een groot aantal kerstpakketten voor vrouwen bestellen? Vraag dan een offerte aan voor extra korting. Lever eenvoudig een adressenbestand aan en wij zorgen voor de rest. De ontvanger kan vervolgens volop genieten van het leukste kerstpakket.

De inhoud van een vrouwen Kerstpakket

De speciale vrouwen kerstpakketten bij Charles.nl hebben allerlei soorten drank en/of hapjes als inhoud. Zijn jouw medewerkers echte wijnliefhebbers, doe je hen een groot plezier met een kerstpakket met een of meerdere flessen wijn, prosecco, cava of champagne. Al onze alcohol is beoordeeld en geselecteerd door eigen vinologen, dus met de kwaliteit zit het helemaal goed. Een kerstpakket voor vrouwen kan verder voorzien zijn van heerlijke hapjes als chips, nootjes en/of kazen. Maar wil je juist een pakket zonder alcohol geven aan een vrouw zit je ook helemaal goed. Wij hebben een groot assortiment met alcoholvrije kerstpakketten. Voor elke vrouw een kerstpakket waar zij flink van zal genieten!

Kerstpakket voor vrouwen in luxe verpakking

Een kerstpakket hoort een feestelijke uitstraling te hebben. We gebruiken bij Charles.nl daarom altijd speciale geschenkverpakkingen of luxe houten kisten. Voeg eenvoudig een gepersonaliseerd kaartje of een brief toe. Erg leuk om als teken van waardering een mooie tekst te plaatsen en je collega’s fijne kerstdagen te wensen. Bovendien kan een kerstpakket voor een vrouw niet alleen in Nederland, maar in veel meer Europese landen bezorgd worden. Bestel vandaag nog jouw kerstpakket voor een vrouw bij Charles.nl. Heb je vragen of hulp nodig? Neem contact op per mail (binnen 1 uur reactie) of per telefoon (direct reactie)! Elk kerstpakket is al vanaf 1 stuk verkrijgbaar.