• Wijn verpakt als luxe cadeau
  • Selectie door eigen vinologen
  • Kies zelf de gewenste bezorgdatum
  • Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • +31(0)23 205 2661

André Dezat & Fils wijn

André Dezat & Fils wijn

André Dezat & Fils is een gerenommeerd wijnhuis in de regio Sancerre, gelegen in de Loirevallei van Frankrijk. Dit wijnhuis staat bekend om zijn productie van hoogwaardige witte wijnen, vooral die gemaakt zijn van de Sauvignon Blanc-druif.

André Dezat & Fils heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1948, toen André Dezat het bedrijf oprichtte. Het wijnhuis wordt nu gerund door de familie Dezat, en ze hebben zich toegelegd op het produceren van wijnen die de kenmerken van de Sancerre-regio weerspiegelen.

Druivensoorten

Het wijnhuis bezit wijngaarden in de Sancerre-regio, die zich uitstrekken over de heuvels en hellingen langs de rivier de Loire. De bodem in Sancerre is rijk aan kalksteen en vuursteen, wat bijdraagt aan de unieke smaken en aroma's van de Sauvignon Blanc-druiven die hier groeien.

André Dezat & Fils staat bekend om zijn productie van frisse, levendige en aromatische witte wijnen. Deze wijnen hebben vaak aroma's van citrus, groene appel, gras en minerale tonen, en ze worden gekenmerkt door hun uitstekende zuurgraad en elegantie.

Duurzaamheid

Het wijnhuis hecht veel waarde aan duurzame wijnbouwpraktijken en heeft inspanningen geleverd om milieuvriendelijke methoden en technologieën te integreren om de impact op het milieu te verminderen.

André Dezat & Fils als wijncadeau

Opzoek naar een wijn om als geschenk te geven? André Dezat & Fils is een gevestigd wijnhuis in de Sancerre-regio van de Loirevallei in Frankrijk, dat gespecialiseerd is in het produceren van kwaliteitswijnen, vooral die van de Sauvignon Blanc-druif. Als je van frisse en aromatische witte wijnen houdt, is het de moeite waard om de wijnen van André Dezat & Fils te proberen en te ontdekken wat deze regio te bieden heeft. 

Veelgestelde vragen

  • Bij Charles bieden wij naast een mooi assortiment ook nog eens de mogelijkheid om bij de wijnen een kaartje mee te sturen. Hierop kan iedere gewenste tekst geschreven worden, hierbij zijn er verschillende opties om een thema te kiezen en er kan zelfs een logo aan het kaartje worden toegevoegd. Wil je het pakket eigenlijk nog completer? Dan hebben we de mogelijkheid om bubbels of champagne te bestellen met glazen.

  • Veel zakelijke relaties in het buitenland? Uiteraard verdienen die ook een mooi relatiegeschenk of kerstgeschenk. Al onze wijnpakketten kunnen bezorgd worden in (bijna) alle Europese landen. Het bestellen verloopt gewoon via ons overzichtelijke stappenplan waarbij per bezorgadres het land van bestemming geselecteerd kan worden. Zo wordt het bezorgen van een fles wijn in bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk, België of Spanje wel heel eenvoudig. Lees meer over bezorging in het buitenland.