• Wijn verpakt als luxe cadeau
  • Meerdere bezorgadressen opgeven
  • Kies zelf de gewenste bezorgdatum
  • Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • +31(0)23 205 2661

Vite Colte wijn

Vite Colte is een wijnhuis gevestigd in de regio Piemonte in Noord-Italië. Het wijnhuis heeft een sterke reputatie voor het produceren van hoogwaardige Italiaanse wijnen, met name die uit de Langhe-regio.

Vite Colte werd opgericht in 1953 en is sindsdien uitgegroeid tot een gerenommeerd wijnhuis in Piemonte. Het wijnhuis heeft zich toegelegd op het behouden van de traditionele wijnbouwpraktijken van de regio terwijl ze ook moderne wijnbereidingsmethoden hebben geïntegreerd

Druivensoorten

Vite Colte heeft wijngaarden in verschillende delen van de Langhe-regio, waaronder beroemde wijngebieden zoals Barolo en Barbaresco. Deze regio staat bekend om zijn uitstekende terroir, vooral voor de Nebbiolo-druif, die wordt gebruikt om de beroemde Barolo- en Barbaresco-wijnen te produceren.

Vite Colte produceert een verscheidenheid aan wijnen, met de nadruk op de Piemontese klassiekers zoals Barolo, Barbaresco, Nebbiolo d'Alba, Barbera d'Alba, en Dolcetto d'Alba. Ze staan bekend om hun toewijding aan het behouden van de unieke kenmerken en de karakteristieke smaken van elke druivensoort en regio waaruit ze hun wijnen produceren.

Vite Colte als wijn geschenk

Wil je een mooi wijn cadeau bezorgen? De wijnen van Vite Colte hebben internationaal erkenning gekregen en zijn vaak gunstig beoordeeld door wijnrecensenten en experts. Ze zijn populair bij wijnliefhebbers die op zoek zijn naar de echte smaak van Piemonte in hun glas. Als je geïnteresseerd bent in de karakteristieke wijnen van Piemonte, zoals Barolo en Barbaresco, dan zijn de wijnen van Vite Colte de moeite waard om te ontdekken en te proeven.

Veelgestelde vragen

  • Bij Charles bieden wij naast een mooi assortiment ook nog eens de mogelijkheid om bij de wijnen een kaartje mee te sturen. Hierop kan iedere gewenste tekst geschreven worden, hierbij zijn er verschillende opties om een thema te kiezen en er kan zelfs een logo aan het kaartje worden toegevoegd. Wil je het pakket eigenlijk nog completer? Dan hebben we de mogelijkheid om bubbels of champagne te bestellen met glazen.

  • Een pakket bestaat uit een of meerdere van onze vele mooie wijnen, je kunt er een uitzoeken van een uniek wijnhuis. Ieder wijnhuis heeft zijn eigen verhaal wat het al een uniek geschenk maakt. De wijnen worden door ons verzonden in een houten kistje, dit geeft het pakket een luxe uitstraling. Door er een kaartje met eigen tekst aan toe te voegen maak je het pakket compleet.

  • Veel zakelijke relaties in het buitenland? Uiteraard verdienen die ook een mooi relatiegeschenk of kerstgeschenk. Al onze wijnpakketten kunnen bezorgd worden in (bijna) alle Europese landen. Het bestellen verloopt gewoon via ons overzichtelijke stappenplan waarbij per bezorgadres het land van bestemming geselecteerd kan worden. Zo wordt het bezorgen van een fles wijn in bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk, België of Spanje wel heel eenvoudig. Lees meer over bezorging in het buitenland.

  • Voor het versturen van een wijn naar zakelijke klanten en relaties is Charles ook uitermate geschikt. Tijdens de kerstperiode wordt het assortiment uitgebreid met speciale edities welke enkel tijdens de feestdagen verkrijgbaar zijn. Via het overzichtelijke bestelproces kunnen eenvoudig meerdere bezorgadressen worden opgegeven. Handig wanneer je meerdere relaties op hetzelfde moment met een wijngeschenk wilt verrassen! De betaling verloopt, indien gewenst, middels een factuur. Voor de afname van grote aantallen of het vervullen van speciale wensen stellen we graag een passende offerte op.