• Wijn verpakt als luxe cadeau
  • Selectie door eigen vinologen
  • Kies zelf de gewenste bezorgdatum
  • Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • +31(0)23 205 2661

Quinta de Cabriz wijn

Quinta de Cabriz wijn

Quinta de Cabriz is een gerenommeerd wijnhuis in Portugal, gelegen in de Dão-regio, een van de oudste wijnbouwregio's van het land. Dit wijnhuis staat bekend om zijn productie van hoogwaardige Portugese wijnen, met name die gemaakt zijn van inheemse druivenrassen.

Quinta de Cabriz heeft een geschiedenis die teruggaat tot de 18e eeuw en heeft zich ontwikkeld tot een modern wijnbedrijf met een sterke focus op kwaliteit. Het is eigendom van Global Wines, een wijnproducent die zich inzet voor de promotie van Portugese wijnen.

Druivensoorten

Het wijnhuis bezit uitgestrekte wijngaarden in de Dão-regio, gelegen in het centrale deel van Portugal. De Dão staat bekend om zijn granieten bodems en het gebruik van inheemse druivenrassen zoals Touriga Nacional, Tinta Roriz, Jaen, en Alfrocheiro, die bijdragen aan de karakteristieke stijl van de wijnen.

Quinta de Cabriz produceert een verscheidenheid aan wijnen, zowel rood als wit. Enkele van hun bekendste wijnen zijn de rode Dão-wijnen, die bekend staan om hun robuustheid en diepe smaken. Ze bieden ook frisse, fruitige witte wijnen en roséwijnen.

Duurzaamheid

Quinta de Cabriz heeft aandacht besteed aan duurzaamheid en milieubewuste wijnbouwpraktijken om de impact op het milieu te verminderen.

Quinta de Cabriz als wijn geschenk

Wil je een unieke wijn versturen? Quinta de Cabriz is een vooraanstaand wijnhuis in de Dão-regio van Portugal, dat bekend staat om zijn hoogwaardige wijnen gemaakt van inheemse druivenrassen. Als je geïnteresseerd bent in Portugese wijnen en de karakteristieke smaken van de Dão-regio wilt ontdekken, zijn de wijnen van Quinta de Cabriz zeker het proberen waard.