• Wijn verpakt als luxe cadeau
  • Meerdere bezorgadressen opgeven
  • Kies zelf de gewenste bezorgdatum
  • Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • +31(0)23 205 2661

William Fevre wijn

William Fèvre is een prestigieus wijnhuis gevestigd in de Chablis-regio van Bourgondië, Frankrijk. Dit wijnhuis staat internationaal bekend om zijn productie van hoogwaardige Chablis-wijnen, die worden beschouwd als enkele van de beste expressies van Chardonnay-druiven in de wereld.

William Fèvre heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1957, toen William Fèvre, de oprichter, begon met het verwerven van wijngaarden in Chablis. Het wijnhuis heeft zich sindsdien toegelegd op het produceren van wijnen die de unieke terroir van Chablis weerspiegelen.

Druivensoorten

William Fèvre bezit wijngaarden verspreid over enkele van de beste percelen in de Chablis-regio. De kalkrijke bodem en het koele klimaat in Chablis zijn ideaal voor de teelt van Chardonnay-druiven, en dit draagt bij aan de karakteristieke stijl van hun wijnen.

William Fèvre staat bekend om het produceren van Chablis-wijnen met een onderscheidende mineraliteit en frisheid, samen met de kenmerkende aroma's en smaken van groene appel, citrus, krijtachtige mineralen en soms een lichte ziltigheid. Ze produceren wijnen variërend van de frisse en fruitige Petit Chablis tot de complexe en gestructureerde Grand Cru Chablis.

Duurzaamheid

Het wijnhuis hecht veel waarde aan duurzame wijnbouwpraktijken en heeft inspanningen geleverd om milieuvriendelijke methoden en technologieën te integreren om de impact op het milieu te verminderen.

William Fevre als wijn geschenk

Wil je een mooi wijn cadeau bezorgen? William Fèvre is een vooraanstaand wijnhuis in Chablis, Bourgondië, dat gespecialiseerd is in het produceren van Chardonnay-wijnen van wereldklasse met de nadruk op de specifieke kenmerken van de Chablis-regio. Als je van Chardonnay houdt en de pure, minerale stijl van Chablis-wijnen wilt ontdekken, dan zijn de wijnen van William Fèvre zeker een aanrader.

Veelgestelde vragen

  • Bij Charles bieden wij naast een mooi assortiment ook nog eens de mogelijkheid om bij de wijnen een kaartje mee te sturen. Hierop kan iedere gewenste tekst geschreven worden, hierbij zijn er verschillende opties om een thema te kiezen en er kan zelfs een logo aan het kaartje worden toegevoegd. Wil je het pakket eigenlijk nog completer? Dan hebben we de mogelijkheid om bubbels of champagne te bestellen met glazen.

  • Een pakket bestaat uit een of meerdere van onze vele mooie wijnen, je kunt er een uitzoeken van een uniek wijnhuis. Ieder wijnhuis heeft zijn eigen verhaal wat het al een uniek geschenk maakt. De wijnen worden door ons verzonden in een houten kistje, dit geeft het pakket een luxe uitstraling. Door er een kaartje met eigen tekst aan toe te voegen maak je het pakket compleet.

  • Veel zakelijke relaties in het buitenland? Uiteraard verdienen die ook een mooi relatiegeschenk of kerstgeschenk. Al onze wijnpakketten kunnen bezorgd worden in (bijna) alle Europese landen. Het bestellen verloopt gewoon via ons overzichtelijke stappenplan waarbij per bezorgadres het land van bestemming geselecteerd kan worden. Zo wordt het bezorgen van een fles wijn in bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk, België of Spanje wel heel eenvoudig. Lees meer over bezorging in het buitenland.

  • Voor het versturen van een wijn naar zakelijke klanten en relaties is Charles ook uitermate geschikt. Tijdens de kerstperiode wordt het assortiment uitgebreid met speciale edities welke enkel tijdens de feestdagen verkrijgbaar zijn. Via het overzichtelijke bestelproces kunnen eenvoudig meerdere bezorgadressen worden opgegeven. Handig wanneer je meerdere relaties op hetzelfde moment met een wijngeschenk wilt verrassen! De betaling verloopt, indien gewenst, middels een factuur. Voor de afname van grote aantallen of het vervullen van speciale wensen stellen we graag een passende offerte op.