• Wijn verpakt als luxe cadeau
  • Meerdere bezorgadressen opgeven
  • Kies zelf de gewenste bezorgdatum
  • Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • +31(0)23 205 2661

Vega Sicilia wijn

Vega Sicilia is een van de meest prestigieuze en iconische wijnhuizen in Spanje, gevestigd in de regio Ribera del Duero, in het noorden van het land. Het wijnhuis is wereldwijd beroemd om zijn productie van eersteklas Spaanse wijnen, met name de Vega Sicilia Único, die wordt beschouwd als een van de grootste wijnen ter wereld.

Vega Sicilia werd opgericht in 1864 en heeft een rijke geschiedenis van meer dan 150 jaar. Het wijnhuis staat bekend om zijn traditie en toewijding aan kwaliteit.

Druivensoorten

Het vlaggenschip van Vega Sicilia is de "Vega Sicilia Único," een wijn gemaakt van een blend van voornamelijk Tempranillo-druiven, samen met andere variëteiten zoals Cabernet Sauvignon en Merlot. Deze wijn is beroemd om zijn kracht, complexiteit en vermogen om te rijpen. Het wijnhuis produceert ook andere wijnen, zoals de "Valbuena" en "Alión," evenals hun witte wijn "Pintia."

Vega Sicilia gebruikt traditionele wijnbereidingsmethoden, waaronder lange rijping in eiken vaten en flessen. De wijnen worden pas op de markt gebracht als ze klaar zijn om gedronken te worden, wat vaak resulteert in wijnen met een aanzienlijke verouderingspotentieel.

Duurzaamheid

Vega Sicilia is zich bewust van duurzaamheid en heeft initiatieven geïmplementeerd om milieuvriendelijke wijnbouwpraktijken te bevorderen.

Vega Sicilia als wijn cadeau

Wil je een wijn cadeau bezorgen? Vega Sicilia is een icoon in de wereld van Spaanse wijnproductie en staat bekend om zijn opmerkelijke en langlevende wijnen. Als je geïnteresseerd bent in eersteklas Spaanse wijnen met een indrukwekkende geschiedenis en reputatie, zijn de wijnen van Vega Sicilia zeker een bezoekje waard en een traktatie om te proeven.

Veelgestelde vragen

  • Bij Charles bieden wij naast een mooi assortiment ook nog eens de mogelijkheid om bij de wijnen een kaartje mee te sturen. Hierop kan iedere gewenste tekst geschreven worden, hierbij zijn er verschillende opties om een thema te kiezen en er kan zelfs een logo aan het kaartje worden toegevoegd. Wil je het pakket eigenlijk nog completer? Dan hebben we de mogelijkheid om bubbels of champagne te bestellen met glazen.

  • Een pakket bestaat uit een of meerdere van onze vele mooie wijnen, je kunt er een uitzoeken van een uniek wijnhuis. Ieder wijnhuis heeft zijn eigen verhaal wat het al een uniek geschenk maakt. De wijnen worden door ons verzonden in een houten kistje, dit geeft het pakket een luxe uitstraling. Door er een kaartje met eigen tekst aan toe te voegen maak je het pakket compleet.

  • Veel zakelijke relaties in het buitenland? Uiteraard verdienen die ook een mooi relatiegeschenk of kerstgeschenk. Al onze wijnpakketten kunnen bezorgd worden in (bijna) alle Europese landen. Het bestellen verloopt gewoon via ons overzichtelijke stappenplan waarbij per bezorgadres het land van bestemming geselecteerd kan worden. Zo wordt het bezorgen van een fles wijn in bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk, België of Spanje wel heel eenvoudig. Lees meer over bezorging in het buitenland.

  • Voor het versturen van een wijn naar zakelijke klanten en relaties is Charles ook uitermate geschikt. Tijdens de kerstperiode wordt het assortiment uitgebreid met speciale edities welke enkel tijdens de feestdagen verkrijgbaar zijn. Via het overzichtelijke bestelproces kunnen eenvoudig meerdere bezorgadressen worden opgegeven. Handig wanneer je meerdere relaties op hetzelfde moment met een wijngeschenk wilt verrassen! De betaling verloopt, indien gewenst, middels een factuur. Voor de afname van grote aantallen of het vervullen van speciale wensen stellen we graag een passende offerte op.