• Wijn verpakt als luxe cadeau
  • Meerdere bezorgadressen opgeven
  • Kies zelf de gewenste bezorgdatum
  • Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • +31(0)23 205 2661

De Italiaanse passie van Biscardo Vino

Zoals vele wijnhuizen is ook Biscardo een echt familiebedrijf met een rijke historie op wijngebied. Hiervoor moeten we terug naar het jaar 1878 toen Terenzio Biscardo het gelijknamige wijnhuis oprichtte. In de bekende Italiaanse wijnstreek Veneto wordt in de hoofdstad Verona gestart met de commerciële productie van wijn. Inmiddels zijn we ruim 140 jaar verder en zijn de wijnen van Biscardo geliefd over de hele wereld. Dit wordt benadrukt door de vele internationale awards die zijn toegekend. Een erg mooie wijn om cadeau te geven!

Appassimento

De volle en intense smaak van Biscardo's Neropasso en Oropasso zijn mede te danken aan de appassimento methode. Bij deze eeuwenoude wijntechniek worden de druiven al grotendeels ingedroogd voordat ze worden geoogst. Door zo lang mogelijk te wachten met het oogsten behouden de druiven een hoge concentratie aan suiker en aroma’s. Dit resulteert in een typerende smaakbeleving waar de wijnen van Biscardo bekend om staan!

Veelgestelde vragen

  • Bij Charles bieden wij naast een mooi assortiment ook nog eens de mogelijkheid om bij de wijnen een kaartje mee te sturen. Hierop kan iedere gewenste tekst geschreven worden, hierbij zijn er verschillende opties om een thema te kiezen en er kan zelfs een logo aan het kaartje worden toegevoegd. Wil je het pakket eigenlijk nog completer? Dan hebben we de mogelijkheid om bubbels of champagne te bestellen met glazen.

  • Een pakket bestaat uit een of meerdere van onze vele mooie wijnen, je kunt er een uitzoeken van een uniek wijnhuis. Ieder wijnhuis heeft zijn eigen verhaal wat het al een uniek geschenk maakt. De wijnen worden door ons verzonden in een houten kistje, dit geeft het pakket een luxe uitstraling. Door er een kaartje met eigen tekst aan toe te voegen maak je het pakket compleet.

  • Veel zakelijke relaties in het buitenland? Uiteraard verdienen die ook een mooi relatiegeschenk of kerstgeschenk. Al onze wijnpakketten kunnen bezorgd worden in (bijna) alle Europese landen. Het bestellen verloopt gewoon via ons overzichtelijke stappenplan waarbij per bezorgadres het land van bestemming geselecteerd kan worden. Zo wordt het bezorgen van een fles wijn in bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk, België of Spanje wel heel eenvoudig. Lees meer over bezorging in het buitenland.

  • Voor het versturen van een wijn naar zakelijke klanten en relaties is Charles ook uitermate geschikt. Tijdens de kerstperiode wordt het assortiment uitgebreid met speciale edities welke enkel tijdens de feestdagen verkrijgbaar zijn. Via het overzichtelijke bestelproces kunnen eenvoudig meerdere bezorgadressen worden opgegeven. Handig wanneer je meerdere relaties op hetzelfde moment met een wijngeschenk wilt verrassen! De betaling verloopt, indien gewenst, middels een factuur. Voor de afname van grote aantallen of het vervullen van speciale wensen stellen we graag een passende offerte op.