• Wijn verpakt als luxe cadeau
  • Selectie door eigen vinologen
  • Kies zelf de gewenste bezorgdatum
  • Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • +31(0)23 205 2661

Biscardo wijn

De Italiaanse passie van Biscardo Vino

Zoals vele wijnhuizen is ook Biscardo een echt familiebedrijf met een rijke historie op wijngebied. Hiervoor moeten we terug naar het jaar 1878 toen Terenzio Biscardo het gelijknamige wijnhuis oprichtte. In de bekende Italiaanse wijnstreek Veneto wordt in de hoofdstad Verona gestart met de commerciële productie van wijn. Inmiddels zijn we ruim 140 jaar verder en zijn de wijnen van Biscardo geliefd over de hele wereld. Dit wordt benadrukt door de vele internationale awards die zijn toegekend. Een erg mooie wijn om cadeau te geven!

Appassimento

De volle en intense smaak van Biscardo's Neropasso en Oropasso zijn mede te danken aan de appassimento methode. Bij deze eeuwenoude wijntechniek worden de druiven al grotendeels ingedroogd voordat ze worden geoogst. Door zo lang mogelijk te wachten met het oogsten behouden de druiven een hoge concentratie aan suiker en aroma’s. Dit resulteert in een typerende smaakbeleving waar de wijnen van Biscardo bekend om staan!

Veelgestelde vragen

  • Een uitstekende wijn om cadeau te geven is de "Biscardo Oropasso" uit het assortiment van Charles.nl. Deze wijn uit Veneto, Italië, biedt een harmonieuze blend van Garganega en Chardonnay druiven, met een frisse en volle smaak en tonen van tropisch fruit en een vleugje vanille. De "Biscardo Oropasso" is perfect voor liefhebbers van witte wijn en geschikt voor diverse gelegenheden zoals verjaardagen, jubilea, of als bedankje. Verpakt in een luxe geschenkdoos en met de mogelijkheid om een persoonlijk kaartje toe te voegen, is deze wijn een elegant en gewaardeerd cadeau dat altijd in de smaak valt. Liever eeb rode wijn cadeau geven? Dan is de Biscardo Neropasso een echte aanrader!

  • Een fles wijn cadeau geven doe je het beste door aandacht te besteden aan de presentatie en personalisatie. Kies een kwalitatieve wijn uit het assortiment van Charles.nl, welke alle beoordeeld en geselecteerd zijn door erkende vinologen van zusteronderneming De Wijnzaak. Laat de fles in een luxe geschenkdoos of houten kist verpakken voor een elegante uitstralinge en voeg een persoonlijk kaartje toe. Bij Charles.nl kun je eenvoudig online bestellen, een bezorgdatum kiezen en zelfs een bedrijfslogo op het kaartje laten drukken. Deze zorgvuldige aanpak zorgt ervoor dat de ontvanger het geschenk waardeert en de wijn nog meer geniet. Bovendien kun je wijn cadeau versturen in binnen- en buitenland.
  • Voor een relatiegeschenk is de Biscardo Neropasso een uitstekende keuze. Deze Italiaanse wijn uit Veneto combineert traditionele kwaliteit met een rijke smaak, die bestaat uit rijp rood fruit, kruiden en een subtiele hint van vanille. De Biscardo Neropasso wordt geleverd in een stijlvolle geschenkverpakking, waardoor het een elegante en indrukwekkende uitstraling heeft. Door zijn toegankelijke smaakprofiel en hoge kwaliteit is deze wijn geschikt voor diverse zakelijke relaties. Bij Charles.nl kun je eenvoudig bestellen, een persoonlijk kaartje toevoegen en een bezorgdatum kiezen, waardoor je verzekerd bent van een gepersonaliseerd en gewaardeerd geschenk dat een blijvende indruk maakt.