• Wijn verpakt als luxe cadeau
  • Meerdere bezorgadressen opgeven
  • Kies zelf de gewenste bezorgdatum
  • Voeg een kaartje of brief met logo toe
  • +31(0)23 205 2661

Langmeil wijn

Langmeil is een bekend wijnhuis gelegen in de Barossa Valley, een van de meest prestigieuze wijnregio's in Zuid-Australië. Dit wijnhuis heeft een lange geschiedenis en produceert hoogwaardige Australische wijnen.

Langmeil heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1843, toen Christian Auricht, een Duitse immigrant, de eerste wijnstokken plantte in wat nu bekend staat als het Langmeil-wijngoed. Het wijnhuis is vernoemd naar de Duitse naam van de locatie en heeft een sterke band met de Duitse wijntradities, die nog steeds weerspiegeld worden in sommige van hun wijnen.

Druivensoorten

Langmeil heeft uitgestrekte wijngaarden in de Barossa Valley, waar verschillende druivenrassen worden verbouwd, waaronder Shiraz, Cabernet Sauvignon, Merlot, Grenache, Semillon en andere variëteiten. De regio staat bekend om zijn oude wijnstokken, die bijdragen aan de diepte en complexiteit van de wijnen.

Langmeil produceert een breed scala aan wijnen, met de nadruk op rode wijnen, vooral Shiraz, die een belangrijke druif is voor de regio. Ze bieden ook witte wijnen, zoals Chardonnay en Riesling. Een van hun bekendste wijnen is de "Langmeil The Freedom Shiraz," gemaakt van oude wijnstokken.

Langmeil als wijn geschenk

Wil je een wijn opsturen als cadeau? Langmeil is een gevestigd wijnhuis met een sterke historische achtergrond in een van de meest gevierde wijnregio's van Australië. Als je geïnteresseerd bent in Australische wijnen, vooral die uit de Barossa Valley, zou je zeker de wijnen van Langmeil moeten overwegen om te proeven.

Veelgestelde vragen

  • Bij Charles bieden wij naast een mooi assortiment ook nog eens de mogelijkheid om bij de wijnen een kaartje mee te sturen. Hierop kan iedere gewenste tekst geschreven worden, hierbij zijn er verschillende opties om een thema te kiezen en er kan zelfs een logo aan het kaartje worden toegevoegd. Wil je het pakket eigenlijk nog completer? Dan hebben we de mogelijkheid om bubbels of champagne te bestellen met glazen.

  • Een pakket bestaat uit een of meerdere van onze vele mooie wijnen, je kunt er een uitzoeken van een uniek wijnhuis. Ieder wijnhuis heeft zijn eigen verhaal wat het al een uniek geschenk maakt. De wijnen worden door ons verzonden in een houten kistje, dit geeft het pakket een luxe uitstraling. Door er een kaartje met eigen tekst aan toe te voegen maak je het pakket compleet.

  • Veel zakelijke relaties in het buitenland? Uiteraard verdienen die ook een mooi relatiegeschenk of kerstgeschenk. Al onze wijnpakketten kunnen bezorgd worden in (bijna) alle Europese landen. Het bestellen verloopt gewoon via ons overzichtelijke stappenplan waarbij per bezorgadres het land van bestemming geselecteerd kan worden. Zo wordt het bezorgen van een fles wijn in bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk, België of Spanje wel heel eenvoudig. Lees meer over bezorging in het buitenland.

  • Voor het versturen van een wijn naar zakelijke klanten en relaties is Charles ook uitermate geschikt. Tijdens de kerstperiode wordt het assortiment uitgebreid met speciale edities welke enkel tijdens de feestdagen verkrijgbaar zijn. Via het overzichtelijke bestelproces kunnen eenvoudig meerdere bezorgadressen worden opgegeven. Handig wanneer je meerdere relaties op hetzelfde moment met een wijngeschenk wilt verrassen! De betaling verloopt, indien gewenst, middels een factuur. Voor de afname van grote aantallen of het vervullen van speciale wensen stellen we graag een passende offerte op.