• Verrassend mooie kerstverpakking 
  • Voeg een kerstkaartje met logo toe
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Kies zelf de gewenste bezorgdatum
  • +31(0)23 205 2661

Bestel een Bier Kerstpakket en verras je personeel of zakelijke relaties

Op zoek naar een mooi en uniek kerstpakket? Bij Charles.nl ben je aan het juiste adres. Als dé specialist in cadeaupakketten bieden wij een uitgebreid assortiment aan kerstpakketten die luxe dranken, heerlijke borrelhapjes, houten borrelplanken, glazen en meer bevatten. December is de mooiste tijd van het jaar, maar ook vaak de drukste. Wij hebben in ons assortiment een aantal bijzonder Bier Kerstpakketten opgenomen, waarbij je de keuze hebt uit alleen Kerst bier of dit gecombineerd met bijvoorbeeld snacks en hapjes.

Moderne en Luxe Kerstpakketten bij Charles.nl

Bij Charles.nl begrijpen we het belang van traditie en innovatie. Naast standaard kerstpakketten bieden we ook luxe kerstpakketten, borrel kerstpakketten, wijn kerstpakketten en kleine kerstpakketten. Onze samenstellers selecteren elk jaar vernieuwende producten die het traditionele kerstgevoel een moderne twist geven. Onze speciaal ontworpen luxe kerstpakketdoos zorgt voor een wow-effect, waardoor een kerstpakket van Charles.nl altijd iets is om naar uit te kijken. Behalve bierpakketten speciaal voor Kerst, vind je bij ons ook gewone bierpakketten en alcoholvrije cadeaupakketten.

Wat voor bier zit er in onze Kerstpakketten?

Bier is er in allerlei soorten, smaken en formaten. In de kerstpakketten van Charles.nl tref je diverse soorten bier aan. Zo beschikken meerdere kerstpakketten over populair Jopenbier, dat afkomstig is uit Haarlem. Jopenbier is verkrijgbaar in allerlei soorten, waaronder bio blond. Daarnaast zijn er bier kerstpakketten met bier van Brouwerij De Werf. Bier is zowel in flesjes als blikjes, aan jou de keuze. Wil je meer weten over het bier of misschien wel een eigen Bier Kerstpakket samenstellen? Neem contact op voor een mooi bierpakket op maat!

Originele Bier Kerstpakketten bestellen en bezorgen

Bestel voor 17:00 en wij bezorgen het bier kerstpakket de volgende dag al in Nederland. Ook buitenlandse collega’s kunnen een pakket ontvangen; bekijk daarvoor de afwijkende bezorgkosten en levertijden. Voor grote bestellingen bieden we extra korting en kun je eenvoudig een adressenbestand aanleveren. Bij het bestellen van een bier kerstpakket kun je ook zelf een bezorgdatum kiezen. Wij zorgen ervoor dat jouw kerstgeschenk op de afgesproken dag en locatie(s) wordt bezorgd.

Kerstpakket bier voor zakelijke klant of relatie

Wil je een kerstpakket met bier cadeau geven aan een zakelijke klant, relatie of personeel? Leuk idee waar we je graag mee helpen. Elk kerstpakket is verkrijgbaar in elk aantal. En heb je grote aantallen nodig, kun je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen die je binnen een uur al ontvangt. Aan elk kerstgeschenk kun je een persoonlijk kaartje toevoegen. Jouw kerstpakket met bier kan zowel op zakelijke als op huisadressen worden bezorgd. Het speciale kerstpakket zal enthousiast worden ontvangen door je klant of zakelijke relatie.

Veelgestelde vragen

  • Een bier kerstpakket is een geweldige manier om bierliefhebbers te verrassen tijdens de feestdagen. Vaak bevat een pakket en of meerdere blikjes of flesjes bier, mogelijk in verschillende smaken, met een feestelijke verpakking in een Kerst uitstraling. Een pakket kan aangevuld zijn met lekkers snacks, hapjes en/of accessoires. Een bier kerstpakket is een feestelijk en doordacht geschenk dat zeker in de smaak zal vallen bij bierliefhebbers. Met de juiste mix van bieren, hapjes en accessoires, zorg je voor een onvergetelijke kerstverrassing.

  • Voor Kerst kun je een bierliefhebber verrassen met een selectie speciaalbieren, waaronder unieke bieren uit binnen- en buitenland. Voeg hierbij een set bijpassende bierglazen toe voor de ultieme proefervaring. Vul het bier kerstpakket aan met bierhapjes zoals kaas, droge worst en luxe nootjes. Een gepersonaliseerde bieropener of een boek over bierproeven maakt het cadeau compleet. Deze mix van producten zorgt voor een feestelijke en smaakvolle verrassing die elke bierliefhebber zal waarderen.