• Verrassend mooie kerstverpakking 
  • Voeg een kerstkaartje met logo toe
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Meerdere bezorgadressen opgeven
  • +31(0)23 205 2661

Wijn Kerstpakket

Bestel een Wijn Kerstpakket en verras je personeel of relaties

Ben je op zoek naar een uniek en elegant kerstcadeau? Bij Charles.nl ben je aan het juiste adres. Als dé specialist in cadeaupakketten bieden wij een uitgebreid assortiment aan kerstpakketten gevuld met luxe wijnen, heerlijke borrelhapjes, stijlvolle houten planken, glazen en meer. December is de mooiste tijd van het jaar, maar vaak ook de drukste. Daarom hebben wij een selectie van bijzondere Wijn Kerstpakketten samengesteld. Je kunt kiezen voor pakketten met alleen wijn of deze combineren met diverse snacks en hapjes.

Luxe en originele Kerstpakketten bij Charles.nl

Bij Charles.nl begrijpen we het belang van traditie en innovatie. Naast standaard kerstpakketten bieden we ook luxe kerstpakketten, bier kerstpakketten, borrel kerstpakketten en kleine kerstpakketten. Onze samenstellers selecteren elk jaar vernieuwende producten die het traditionele kerstgevoel een moderne twist geven. Onze speciaal ontworpen luxe kerstpakketdoos zorgt voor een wow-effect, waardoor een kerstpakket van Charles.nl altijd iets is om naar uit te kijken. Behalve wijnpakketten speciaal voor Kerst, vind je bij ons ook gewone wijnpakketten en alcoholvrije cadeaupakketten.

Wat voor wijn zit er in onze Kerstpakketten?

Wijn is er in allerlei soorten, smaken en formaten. In de kerstpakketten van Charles.nl tref je diverse soorten wijnen aan. Zo bevatten meerdere kerstpakketten populaire wijnen uit gerenommeerde wijnhuizen. Denk aan heerlijke rode, witte en mousserende wijnen, zoals prosecco en cava. Maar ook kun je kiezen voor een kerstpakket met champagne of alcoholvrije bubbels. Daarnaast zijn er wijn kerstpakketten met bijzondere regionale wijnen. Wijn is zowel in flessen als in luxe geschenkverpakkingen beschikbaar. Wil je meer weten over de wijnen of misschien wel een eigen Wijn Kerstpakket samenstellen? Neem contact op voor een prachtig wijnpakket op maat!

Originele Wijn Kerstpakketten bestellen en bezorgen

Bestel voor 17:00 uur en wij bezorgen het wijn kerstpakket de volgende dag al in Nederland. Ook buitenlandse collega's kunnen een pakket ontvangen; bekijk daarvoor de afwijkende bezorgkosten en levertijden. Voor grote bestellingen bieden we extra korting en kun je eenvoudig een adressenbestand aanleveren. Bij het bestellen van een wijn kerstpakket kun je ook zelf een bezorgdatum kiezen. Wij zorgen ervoor dat jouw kerstgeschenk op de afgesproken dag en locatie(s) wordt bezorgd.

Kerstpakket Wijn voor zakelijke klant of relatie

Wil je een kerstpakket met wijn cadeau geven aan een zakelijke klant, relatie of personeel? Leuk idee waar we je graag mee helpen. Elk kerstpakket is verkrijgbaar in elk aantal. En heb je grote aantallen nodig, dan kun je altijd een vrijblijvende offerte aanvragen die je binnen een uur al ontvangt. Aan elk kerstgeschenk kun je een persoonlijk kaartje toevoegen. Jouw kerstpakket met wijn kan zowel op zakelijke als op huisadressen worden bezorgd. Het speciale kerstpakket zal enthousiast worden ontvangen door je klant of zakelijke relatie. Met een Wijn Kerstpakket van Charles.nl maak je zeker indruk en zorg je voor een feestelijke afsluiting van het jaar.

Veelgestelde vragen

  • Een wijn kerstpakket is een verfijnd geschenk dat perfect is voor het vieren van de feestdagen. Het pakket bevat een selectie van kwaliteitswijnen, zoals een volle rode wijn, een frisse witte wijn, of een een sprankelende cava of prosecco. Naast de wijnen zijn er bijpassende borrelhapjes zoals kaas, noten en chocolade inbegrepen. Verpakt in een stijlvolle cadeaudoos in kerstsfeer, is het wijn kerstpakket een elegant en smakelijk cadeau waarmee je jouw personeel, klanten of zakelijke relaties kunt verrassen en waarderen. Bovendien kun je altijd een kerstkaartje met een persoonlijke boodschap toevoegen aan het wijn kerstpakket.

  • Voor een wijnliefhebber is een kerstcadeau vol verfijning en smaak een schot in de roos. Denk eens aan een luxe wijnpakket met een selectie van kwaliteitswijnen, zoals een rijke rode wijn, een elegante witte wijn en een sprankelende champagne, prosecco of cava. Of ga voor een alcoholvrije variant. Eventueel kun je lekkere snacks of borrelhapjes toevoegen aan het wijncadeau. Verpak alles in een mooie cadeaudoos voor een feestelijke presentatie. Dit zorgvuldig samengestelde cadeau zal zeker indruk maken en de feestdagen extra speciaal maken voor elke wijnliefhebber.